Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 22:21 | London, Apr 25 20:21 | New York, Apr 25 16:21
Shanghai, Apr 26 04:21 | Tokyo, Apr 26 05:21 | Sydney, Apr 26 07:21

Янукович знайшов теплі місця для колишніх міністрів

Янукович знайшов теплі місця для колишніх міністрів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 грудня 2010 в 12:29 - Роман Зайцев


Янукович знайшов теплі місця для колишніх міністрів

Президент Віктор Янукович призначив Дмитра Колєснікова головою Державного агентства України з управління державними корпоративними правами та майном, а Костянтина Єфименка першим заступником Міністра інфраструктури. З відповідними указами про призначення можна ознайомитися на сайті президента.



Також президент призначив екс-міністра праці і соцполітики Василя Надрагу першим заступником Міністра соціальної політики.

Колишній міністр з питань житлово-комунального господарства Юрій Хіврич став першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Екс-голова Мінсім'ї Равіль Сафіуллін призначений главою Державної служби молоді та спорту.

Окрім цього голова держави призначив керівників Державного агентства земельних ресурсів - Ігор Лисенко, Державного космічного агентства - Юрій Алексєєв, Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року - Володимира Ковалевського.

Янукович також звільнив керівника Головного контрольно-ревізійного управління Петра Андрєєва і призначив його головою Державної фінансової інспекції.

Янукович знайшов теплі місця для колишніх міністрів


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті