Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:55 | London, Apr 19 10:55 | New York, Apr 19 06:55
Shanghai, Apr 19 18:55 | Tokyo, Apr 19 19:55 | Sydney, Apr 19 21:55

Янукович покірно погодився правити країною одноосібно

Янукович покірно погодився правити країною одноосібно
Рейтинг: 0
Голосів: 0




1 жовтня 2010 в 14:20 - Роман Зайцев


Янукович покірно погодився правити країною одноосібно

Президент України Віктор Янукович заявив що Президент, Верховна Рада України, Кабінет міністрів України повинні виконувати будь-яке рішення Конституційного суду України.  



Про це глава держави сказав сьогодні в Ялті, коментуючи на прохання представників ЗМІ рішення Конституційного суду україни (КСУ) щодо скасування політреформи 2004 р.

"В Україні повинно бути і буде верховенство права. Це - головний принцип демократії. Тому будь-яке рішення КСУ Президент, Верховна Рада, Кабінет Міністрів повинні виконувати", - сказав Президент України.

Що стосується оцінки цього рішення, відзначив Президент, йому цікаво, скільки суддів зі складу КС проголосувало за відповідну постанову.

"Безумовно, експерти висловлять свою точку зору, хоча я дуже добре пам‘ятаю оцінку Венеціанської комісії. Ця оцінка була в 2004 р. після голосування у Верховній Раді негативною. І Венеціанська комісія звернула увагу України на те, що це рішення було прийняте з порушенням Конституції", - зауважив глава держави.

Віктор Янукович також зазначив, що наскільки йому відомо, "Президент Ющенко вносив подання до КСУ про скасування цієї реформи".
 

Янукович покірно погодився правити країною одноосібно


Новини Статті Аналітика
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Аграрії просять Януковича ветувати мита на експорт зерна Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті