Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 10:04 | London, Apr 25 08:04 | New York, Apr 25 04:04
Shanghai, Apr 25 16:04 | Tokyo, Apr 25 17:04 | Sydney, Apr 25 19:04

Верховна Рада подовжила собі життя до 2012 року

Верховна Рада подовжила собі життя до 2012 року




1 лютого 2011 в 14:01 - Роман Зайцев


Верховна Рада подовжила собі життя до 2012 року

Верховна Рада України (ВР) конституційною більшістю ухвалила змін до Конституції, що передбачають подовження повноважень парламенту до жовтня 2012 р.



Відповідний проект закону (№ 7265) "Про внесення змін до Конституції України про проведення чергових виборів народних депутатів України, Президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" підтримали 310 народних обранців.

Зокрема, ПР - 180, БЮТ-Батьківщина - 7 (Олег Бабаєв, Руслан Богдан, Анатолій Семинога, Іван Куровський, Павло Мовчан, Віктор Павленко, Антон Яценко), НУ-НС - 41, КПУ - 25, Народна партія - 20, позафракційні - 37.

Згідно з прийнятим актом, парламентські вибори повинні будуть проводитися в останню неділю жовтня 2012 р. Вибори Президента України - в останню неділю березня 2015 р. Термін повноважень сільської, селищної, міської, районної, обласної рад, депутати яких обрані на чергових виборах, складає 5 років , а припинення повноважень цих рад призводить до припинення повноважень депутатів цієї ради.

Нагадаємо, ВР 19 листопада 2010 р. попередньо схвалила вищезазначений проект закону.

Верховна Рада подовжила собі життя до 2012 року


Новини Статті Аналітика
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі S&P змінило прогноз по суверенному рейтингу Італії зі "стабільного" на "негативний" Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Кабмін змінив порядок нарахування ПДВ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті