Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:09 | London, Apr 24 04:09 | New York, Apr 24 00:09
Shanghai, Apr 24 12:09 | Tokyo, Apr 24 13:09 | Sydney, Apr 24 15:09

В Ірландії посади в кабінеті міністрів покинули 6 осіб



20 січня 2011 в 20:22 - Христина


В Ірландії посади в кабінеті міністрів покинули 6 осіб

Міністр підприємництва Ірландії Бат О'Кіф покидає свій пост, повідомляє Reuters. Таким чином, за останню добу кількість відставок в кабінеті міністрів країни збільшилася до шести.



Раніше кабінет міністрів Ірландії залишили міністр охорони здоров'я Мері Харні, міністр юстиції Дермот Ахерн, міністр транспорту Ноель Демпсі і міністр оборони Тоні Килина.

При цьому опозиція має намір перешкодити планам прем'єр-міністра країни Брайана Коуена із заміщення вакантних посад до проведення виборів наприкінці березня поточного року.

Проблеми в політичному житті Ірландії багато в чому обумовлені економічною кризою, що вибухнула в країні. Уряд не зміг вчасно попередити фактичний крах банківської системи Ірландії, в результаті чого швидкими темпами почав зростати держборг країни.

З метою порятунку банківської системи уряд Ірландії націоналізував найбільший банк країни - Anglo Irish Bank. У грудні 2010 року влада країни також отримали дозвіл Вищого суду Ірландії на інвестування 3,7 млрд. євро в інший великий банк - Allied Irish Bank.
 

В Ірландії посади в кабінеті міністрів покинули 6 осіб


Новини Статті Аналітика
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії ЄС розмістить бонди, щоб допомогти Ірландії та Португалії Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд зупинив фінансування авіапрому Уряд зупинив фінансування авіапрому Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Азаров вважає, що держборг у 40% ВВП не критичний для України Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті