Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 06:58 | London, Apr 20 04:58 | New York, Apr 20 00:58
Shanghai, Apr 20 12:58 | Tokyo, Apr 20 13:58 | Sydney, Apr 20 15:58

Податковий кодекс заганяє трудову зайнятість у тінь

Податковий кодекс заганяє трудову зайнятість у тінь




23 лютого 2011 в 18:51 - Роман Зайцев


Податковий кодекс заганяє трудову зайнятість у тінь

З прийняттям Податкового кодексу тіньова зайнятість в Україні зросла в два рази. Про це сказав начальник управління організації надання соціальних послуг Державного центру зайнятості України Ігор Сухомлин.



"З прийняттям Податкового кодексу тіньова зайнятість у країні зросла у два рази! Вакансій немає, обліку немає, валового продукту немає. Я питаю, для кого ми прийняли такий Податковий кодекс?", - Заявив він.

"Є досвід розвинених країн. У тій же Німеччині жодна людина не може працевлаштуватися в обхід державного центру зайнятості", - зазначив Сухомлин.

"Якщо у нас працевлаштування буде в обов‘язковому порядку спрямовано через Державний центр зайнятості, ми будемо знати, скільки людей у нас мігрує, скільки працює, скільки хворіє і т.д.", - заявив він, відповідаючи на питання про основні проблеми, які заважають Держслужбі зайнятості нормально працювати.

Те, що всі роботодавці незалежно від форми власності підприємства не надають центру зайнятості в повному обсязі вакансії, які у них є, Сухомлин назвав основною проблемою в роботі центрів зайнятості, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

"Це створює певний дисбаланс - люди хочуть знайти роботу, а підприємець тримає вакансію і інформацію про неї в Держцентр зайнятості не надає", - констатував начальник управління Держцентру зайнятості.

А чесно подавати вакансії, за словами Сухомлина, вітчизняного роботодавця в нинішній ситуації можуть мотивувати лише вигоди, якісь економічні стимули з боку держави.

"Приміром, у Словаччині жоден громадянин не може бути працевлаштований окрім як через державний центр зайнятості. Це дає повноцінну статистику, дані для аналізу ситуації, що дуже важливо", - зазначив він.

Податковий кодекс заганяє трудову зайнятість у тінь


Новини Статті Аналітика
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для Уряд заклав у Податковий кодекс поступки для "спрощенців" Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури Формування фінансової ланки інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Податковий кодекс Азарова передбачає чи не найменші у Європі стимули для благодійників Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У травні презентують зміни до Податкового кодексу У травні презентують зміни до Податкового кодексу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Податковий кодекс знищив вже майже 60 тисяч підприємців Податковий кодекс знищив вже майже 60 тисяч підприємців Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті