Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 16:49 | London, Apr 18 14:49 | New York, Apr 18 10:49
Shanghai, Apr 18 22:49 | Tokyo, Apr 18 23:49 | Sydney, Apr 19 01:49

Підприємці Алушти, які не мають правовстановлюючих документів можуть втратити землю



22 грудня 2010 в 12:18 - Ілона Чіркова


Підприємці Алушти, які не мають правовстановлюючих документів можуть втратити землю

В Алушті 37 суб'єктів підприємницької діяльності з 64, які не мають правовстановлюючих документів на землю, зараз займаються відповідним оформленням. Про це повідомив перший заступник міського голови Сергій Кириленко на апаратній нараді в міськраді.



За словами Сергія Кириленко, зазначеним 37 орендарям землі міським керівництвом буде надана допомога в швидкому завершенні необхідної процедури оформлення правовстановлюючих документів.

Сергій Кириленко уточнив, що за дорученням мера Алушти Станіслава Колота було розглянуто кожен випадок неукладення договорів оренди та прийняті відповідні рішення з організації подальшого вирішення даної проблеми.

При цьому перший заступник мера наголосив, що до злісних неплатників підхід буде іншим. Так, найбільш жорсткі заходи будуть застосовані до суб'єктів, які протягом 2008-2010 років отримали на руки рішення сесії міськради про відведення земельних ділянок і проігнорували необхідність оформлення правовстановлюючих документів.

Сергій Кириленко розповів, що на найближчій сесії міськради буде винесено проект рішення про скасування раніше прийнятих рішень про виділення ділянок зазначеним особам.

Підприємці Алушти, які не мають правовстановлюючих документів можуть втратити землю


Новини Статті Аналітика
Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Китайські підприємці в I кв. 2011 р. придбали майже 91 тонну золота Теоретичні аспекти ризику збуту інноваційної продукції Теоретичні аспекти ризику збуту інноваційної продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Податковій хваляться, що підприємців стає більше У Податковій хваляться, що підприємців стає більше Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Малий бізнес знову вийде на майдани через Податковий кодекс Диверсифікація як ефективний метод виходу на міжнародний ринок Диверсифікація як ефективний метод виходу на міжнародний ринок Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Азаров хоче збільшити орендну плату за землю Азаров хоче збільшити орендну плату за землю Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Податковий кодекс знищив вже майже 60 тисяч підприємців Податковий кодекс знищив вже майже 60 тисяч підприємців Механізм залучення приватних інвестицій до розвитку житлово-комунальної галузі Механізм залучення приватних інвестицій до розвитку житлово-комунальної галузі I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті