Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 19:05 | London, Apr 19 17:05 | New York, Apr 19 13:05
Shanghai, Apr 20 01:05 | Tokyo, Apr 20 02:05 | Sydney, Apr 20 04:05

Підприємствам-боржникам Львівщини дали 2 місяці для виплати боргів

Підприємствам-боржникам Львівщини дали 2 місяці для виплати боргів




14 жовтня 2010 в 15:20 - Роман Зайцев


Підприємствам-боржникам Львівщини дали 2 місяці для виплати боргів

Підприємства Львівської області, які мають борги із виплати заробітних плат, повинні їх ліквідувати до кінця поточного року.  



Якщо люди й надалі не отримуватимуть заробітну плату, ЛОДА звертатиметься у прокуратуру. Про це під час наради за участі представників підприємств, де є найбільші заборгованості, заявила заступник голови Львівської ОДА Ліляна Гримська.

У нараді взяли участь представники КП "Наше місто", ТОВ "Львівський завод ГМПТ", ПП "Новобудсервіс", ТзОВ "ТВП "Львівський автонавантажувач", а також представники профільних управлінь ОДА і податкової адміністрації.

Заступник голови ЛОДА наголосила, що ці підприємства є одними з найбільших боржників по виплаті заробітної плати в області. Зокрема, у КП "Наше місто" заборгованість складає 1 млн 221 тис. грн, у ТОВ "Львівський завод ГМПТ" - 1 млн 600 тис. грн, у ПП "Новобудсервіс" - 840 тис. грн, у ТзОВ "Львівський автонавантажувач" - 814 тис. грн.

Ліляна Гримська підкреслила, що Львівська ОДА готова надати допомогу цим підприємствам. "Зі своєї сторони ми робили і будемо робити усе, що зможемо", - зазначила вона.

"Сподіваємось, що до кінця року буде спостерігатися позитивна динаміка по погашенню боргів. В принципі, усі представники підприємств демонструють готовність до конструктивного діалогу. Якщо до кінця року, підприємства не виконають узяті на себе зобов’язання, тоді будуть застосовуватися відповідні санкції, у тому числі, й звернення до прокуратури", - зазначив начальник головного управління праці та соціального захисту населення Василь Мартиняк.

Підприємствам-боржникам Львівщини дали 2 місяці для виплати боргів


Новини Статті Аналітика
"ЕЛУАД" просить відкрити на підприємстві асфальтобетонний завод Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств Роль первинних ланок з підготовки та використання кадрів підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті