Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 16:36 | London, Apr 19 14:36 | New York, Apr 19 10:36
Shanghai, Apr 19 22:36 | Tokyo, Apr 19 23:36 | Sydney, Apr 20 01:36

Пенсійний вік таки підвищать

Пенсійний вік таки підвищать




9 грудня 2010 в 11:12 - Роман Зайцев


Пенсійний вік таки підвищать

У Міністерстві праці та соціальної політики підтверджують, що пенсійна реформа буде передбачати підвищення пенсійного віку.



Про це заявив заступник міністра Костянтин Ващенко, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Найімовірніше, підвищення пенсійного віку буде. Але хочу підкреслити, це не буде огульне підвищення, нічим не компенсоване і не збалансоване, ми будемо шукати і шукаємо сьогодні можливості для того, щоб знаходити компромісні рішення і зацікавлювати людей", - сказав він.

За словами Ващенка, міністерство має намір провести реформу із найменшими втратами і незручностями для громадян.

"Ми зробимо все, щоб ця реформа була соціально орієнтованою і виходила з тих можливостей, які є у Пенсійного фонду і держави в цілому і щоб при цьому не була ущемлена жодна з категорій громадян", - додав він.

Заступник міністра підкреслив, що також пенсійна реформа повинна передбачати обмеження максимальних пенсій для державних службовців, суддів та народних депутатів.

Водночас, Ващенко зазначив, що остаточних рішень щодо параметрів, яким буде відповідати реформа, немає, тому говорити про якісь остаточні рішення зарано.

"У будь-якому разі через два-три роки на одного працюючого буде один пенсіонер - жодна пенсійна система в жодній країні цього не витримає", - сказав він, додавши, що реформа пенсійної системи в Україні назріла давно.

Як повідомлялося, раніше перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова заявила, що Кабінет міністрів в найближчі дні внесе до Верховної ради проект закону про підвищення пенсійного віку для жінок до 60 років.

Пенсійний вік таки підвищать


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Оцінка вартості акцій та облігацій Оцінка вартості акцій та облігацій ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Недержавний пенсійний фонд Недержавний пенсійний фонд Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті