Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:48 | London, Apr 25 10:48 | New York, Apr 25 06:48
Shanghai, Apr 25 18:48 | Tokyo, Apr 25 19:48 | Sydney, Apr 25 21:48

Парламент законодавчо вдосконалив процедуру банкрутства

Парламент законодавчо вдосконалив процедуру банкрутства




25 грудня 2010 в 09:33 - Роман Зайцев


Парламент законодавчо вдосконалив процедуру банкрутства

Верховна рада прийняла в першому читанні закон, що удосконалює процедуру банкрутства.



За законопроект у першому читанні про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процедур банкрутства проголосувало 226 народних депутатів, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Зокрема, законопроектом встановлюється, що господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство у разі неподання в місячний термін кредитором, за заявою якого розпочато провадження у справі про банкрутство, доказів, що стосуються оприлюднення повідомлення про початок провадження у справі про банкрутство.

Законопроектом також визначено термін для оскарження рішення суду про визнання або невизнання вимог кредиторів, протягом якого до суду мають надійти всі апеляційні скарги, які будуть направлені для розгляду апеляційною інстанцією.

Крім того, в законопроекті передбачається, що оскарження рішення суду в першій інстанції не зупиняє провадження у справі про банкрутство.

Документ також визначає термін на проведення процедури розпорядження майном боржника у 12 місяців.

Передбачається також можливість переходу з процедури розпорядження майном у санацію тільки при наявності плану санації. У разі відсутності такого плану має прийматися рішення про введення процедури ліквідації.

Парламент законодавчо вдосконалив процедуру банкрутства


Новини Статті Аналітика
Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв Верховна рада хоче ввести маркування нафтопродуктiв В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Парламент дозволить держпідприємствам працювати в обхід тендерів Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Рада вирішила розслідувати діяльність Рада вирішила розслідувати діяльність "Лівели" та інших пов’язаних із нею осіб Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Аграріям хочуть ввести податкові канікули Аграріям хочуть ввести податкові канікули 5 етапів розвитку 5 етапів розвитку "ринкових міхурів" I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Регіонали пропонують приватизувати лікеро-горілчані заводи Регіонали пропонують приватизувати лікеро-горілчані заводи Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті