Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 09:08 | London, Apr 23 07:08 | New York, Apr 23 03:08
Shanghai, Apr 23 15:08 | Tokyo, Apr 23 16:08 | Sydney, Apr 23 18:08

ООН може дати Азарову консультацію з пенсійної реформи

ООН може дати Азарову консультацію з пенсійної реформи




17 лютого 2011 в 16:53 - Роман Зайцев


ООН може дати Азарову консультацію з пенсійної реформи

Організація Об'єднаних Націй готова надати Україні консультативну допомогу в проведенні пенсійної реформи.



Про це сказав координатор системи ООН в Україні Олів‘є Адам, виступаючи у Верховній раді в ході слухань по пенсійній реформі, передають "Українські новини".

"Ми в ООН цінуємо ініціативу уряду і парламенту з проведення пенсійної реформи і зі свого боку готові надати подальші консультації щодо здійснення реформ в ім‘я соціальної справедливості та економічного процвітання Україна", - сказав він.

При цьому Адам зазначив, що Кабінет міністрів не тільки вживає заходів для здійснення пенсійної реформи як одного з пріоритетів економічних реформ на 2010-2012 роки, а й забезпечує громадське її обговорення.

За його словами, фінансової стабільності української пенсійної системи загрожує ряд проблем.

Для реформування пенсійної системи, вважає представник ООН, необхідно удосконалити збір пенсійних внесків, поступово підвищити пенсійний вік, скоротити або скасувати виплати при достроковому виході на пенсію, а також спеціальні пенсійні пільги, скоротити пенсії для працюючих пенсіонерів.

Адам вважає, що збільшення пенсійного віку - необхідність для забезпечення стійкості пенсійної системи.

У цьому контексті він підкреслив, що більшість розвинених країн вже встановили однакові пенсійні правила для чоловіків і жінок, багато країн підвищили пенсійний вік.

При цьому представник ООН відзначив, що оскільки пенсійна реформа не користується популярністю, перед парламентом стоїть складне питання про прийняття правильного рішення щодо доцільності реформування пенсійної системи.

ООН може дати Азарову консультацію з пенсійної реформи


Новини Статті Аналітика
ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році ООН поліпшила оцінку зростання світової економіки в 2011 році МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ООН прогнозує Україні рекордний врожай зерна ООН прогнозує Україні рекордний врожай зерна Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Пенсійний фонд завершив фінансування виплати пенсій та за квітень Пенсійний фонд завершив фінансування виплати пенсій та за квітень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
В ООН кажуть, що зернові квоти нашкодять Україні В ООН кажуть, що зернові квоти нашкодять Україні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті