Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:24 | London, Apr 25 02:24 | New York, Apr 24 22:24
Shanghai, Apr 25 10:24 | Tokyo, Apr 25 11:24 | Sydney, Apr 25 13:24

Новий губернатор Львівщини знизив роботу в Тернополі

Новий губернатор Львівщини знизив роботу в Тернополі




22 грудня 2010 в 13:02 - Ілона Чіркова


Новий губернатор Львівщини знизив роботу в Тернополі

Згідно з рейтингом губернаторів, які проводить газета "Коментарі", грунтуючись виключно на даних Держкомстату, Львівська область за результатами року посіла 23, а Тернопільська - 22 місця відповідно.



Якщо звільнення Василя Горбаля виглядає логічно, то призначення на його місце Михайла Цимбалюка викликає серйозні питання.

Так, новий керівник Львівщини, поки керував Тернопільщиною, "домігся" зниження зростання промвиробництва на 7%.

Падіння виробництва сільгосппродукції склало - 9%, падіння обороту торгівлі - 12%.

За час правління Цимбалюка, він може записати собі в актив приріст будівництва житла на 3%. Правда, цей приріст відбувся за рахунок заробітчан, і облдержадміністрація до цього не мала особливого ставлення.


Проте, Тернопільщина в цьому році показувала один з найкращих показників по рівню зменшення заборгованості по субсидіях. Але тут знову-таки більше заслуга держбюджету, ніж нового губернатора Львівщини.

Новий губернатор Львівщини знизив роботу в Тернополі


Новини Статті Аналітика
В Україні промвиробництво за 4 міс. зросло на 8,5% В Україні промвиробництво за 4 міс. зросло на 8,5% Інноваційна інфраструктура Львівської області Інноваційна інфраструктура Львівської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Німці відкривають фабрику на Львівщині Німці відкривають фабрику на Львівщині Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Обсяг промвиробництва у Франції в березні знизився на 0,9% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Зростання промвиробництва в Білорусі в першому кварталі стало найвищим серед країн СНД Зростання промвиробництва в Білорусі в першому кварталі стало найвищим серед країн СНД Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Промвиробництво в Японії в березні знизилося до рекордно низького рівня Промвиробництво в Японії в березні знизилося до рекордно низького рівня У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті