Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:23 | London, Apr 19 19:23 | New York, Apr 19 15:23
Shanghai, Apr 20 03:23 | Tokyo, Apr 20 04:23 | Sydney, Apr 20 06:23

Надходження від експорту сільгосппродукції до бюджету Київської обл. виріс на 60%

Надходження від експорту сільгосппродукції до бюджету Київської обл. виріс на 60%




18 листопада 2010 в 16:20 - Роман Зайцев


Надходження від експорту сільгосппродукції до бюджету Київської обл. виріс на 60%

Обсяги експорту сільгосппродукції з початку 2010 р. в порівнянні з відповідним періодом минулого року зросли на 60% і принесли до бюджету Київської області $400 млн. Про це, виступаючи на урочистостях на честь Дня працівника сільського господарства, заявив голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк.  



"У порівнянні з минулим роком обсяги експорту зросли на 60%, а в цілому в цьому році було експортовано сільськогосподарської продукції майже на $400 млн.", - зазначив А.Присяжнюк і додав, що продукція, вироблена в Київській області, на сьогоднішній день експортується в майже 40 країн світу.

Серед позитивних тенденцій, за словами А.Присяжнюка, відзначається зростання обсягів інвестицій, у тому числі іноземних, у розвиток аграрного сектору області. Так, після проведення в Київській області міжнародного інвестиційного форуму "Інтеграція та партнерство", в якому взяли участь 16 іноземних держав, були підписані договори керівництва області з іноземними інвесторами на суму в $2 млрд. Усього, за словами А.Присяжнюка, в ході форуму були представлені проекти на суму $4 млрд.

"Ефективне використання інвестиційного потенціалу області суттєво вплинуло на пожвавлення інвестиційної активності від закордонних інвесторів, адже Київська область займає провідне місце серед регіонів України щодо прямих іноземних інвестицій", - зазначив голова Київської облдержадміністрації.

За його словами, на сьогоднішній день в Київській області працюють інвестори з США, Данії, Кіпру, Франції і багатьох інших країн.

Надходження від експорту сільгосппродукції до бюджету Київської обл. виріс на 60%


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Особливості бюджетного процесу та його інфраструктура на вітчизняних ринках Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Україна замiнює експортнi квоти на зерно митом Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті