Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:55 | London, Apr 25 07:55 | New York, Apr 25 03:55
Shanghai, Apr 25 15:55 | Tokyo, Apr 25 16:55 | Sydney, Apr 25 18:55

МВФ вимагає пенсійної реформа до 10 грудня

МВФ вимагає пенсійної реформа до 10 грудня




17 листопада 2010 в 11:10 - Роман Зайцев


МВФ вимагає пенсійної реформа до 10 грудня

До 10 грудня в Україні має бути розпочата пенсійна реформа, введена пеня за борги по послугах ЖКГ і схвалено підвищення ціни газу в квітні 2011 року.  



Ігнорування вимог МВФ призведе до того, що уряд не отримає до кінця року 1 млрд доларів на покриття дефіциту бюджету, пише "КоммерсантЪ-Украина".

"Міжнародний валютний фонд погоджував на рівні експертів питання про перший перегляд програми співпраці з Україною у рамках угоди stand - by. Переговори велися з 3 листопада.

Очікується, що після виконання українською стороною попередніх заходів рада директорів до кінця року розгляне питання про завершення перегляду програми",- сказав глава місії МВФ Танос Арванітіс.

Схвалення радою директорів МВФ перегляду меморандуму дозволить Києву отримати другий транш кредиту у розмірі SDR 1 млрд (1,6 млрд доларів), з яких 1 млрд доларів поступить до держбюджету.

МВФ позитивно оцінює очікуване прийняття Податкового кодексу, відмічаючи, що він не вплине на прибутки бюджету в 2011 році. Фонд пропонує зробити акцент на утриманні дефіциту, оптимізації витрат із збереженням важливих інвестиційних проектів і соціальних програм.

МВФ вимагає пенсійної реформа до 10 грудня


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті