Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:04 | London, Apr 19 21:04 | New York, Apr 19 17:04
Shanghai, Apr 20 05:04 | Tokyo, Apr 20 06:04 | Sydney, Apr 20 08:04

Міста Донеччини створили союз "Північний Донбас"

Міста Донеччини створили союз "Північний Донбас"




25 січня 2011 в 10:50 - Ілона Чіркова


Міста Донеччини створили союз "Північний Донбас"

Виконавчі комітети міських рад 6 населених пунктів Донецької області створили Союз міст промислової агломерації "Північний Донбас".



Про це повідомляє на прес-служба Донецької обласної ради.

Декларацію про створення Союзу міст промислової агломерації "Північний Донбас" підписали мери розташованих у північній частині Донецької області міст Артемовськ, Дружківка, Константинівка, Краматорськ, Червоний Лиман, Слов’янськ.

У повідомленні зазначається, що створення союзу дасть можливість залучення державних і міжнародних установ, розпорядників інвестиційних ресурсів і представників ділового співтовариства до реалізації перспективних планів розвитку північних територій Донецької області.

У тексті декларації уточнюється, що союз створено з метою активізації соціально-економічних, науково-технічних, культурних й інших зв’язків у процесі рішення загальних проблем між громадами зазначених міст.

Цілями створення союзу також названо енергозбереження й впровадження новітніх енергозберігаючих технологій, збереження унікальної природи басейну ріки Сіверський Донець, розвиток курортного й туристичного бізнесу, а також підвищення якості життя населення, яке проживає на території міст промислової агломерації "Північний Донбас".

Уточнюється, що створення союзу не призводить до виникнення нового адміністративно-територіального утворення зі статусом юридичної особи, а його організаційна структура здійснює координуючу функцію й не має власних повноважень, а також не може заміняти органи місцевої влади, що діють на території кожного з його членів.

Як відомо, у Донецькій області живуть 4,5 млн. осіб.

Міста Донеччини створили союз "Північний Донбас"


Новини Статті Аналітика
Новотроїцьке рудоуправління отримало прибуток 81,8 млн. тис. грн. Новотроїцьке рудоуправління отримало прибуток 81,8 млн. тис. грн. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Донецька область почала виробляти більше ковбаси і шоколаду Донецька область почала виробляти більше ковбаси і шоколаду Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Новий план розвитку Донецької області коштуватиме 990 тис. грн. Новий план розвитку Донецької області коштуватиме 990 тис. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Зросла вартість маріупольської землі Зросла вартість маріупольської землі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У 2010 р. Донеччина виконала будівельні роботи на 5 млрд. грн. У 2010 р. Донеччина виконала будівельні роботи на 5 млрд. грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті