Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 16:17 | London, Apr 24 14:17 | New York, Apr 24 10:17
Shanghai, Apr 24 22:17 | Tokyo, Apr 24 23:17 | Sydney, Apr 25 01:17

Міськрада Ялти виділила міліції гроші на бензин



4 січня 2011 в 07:28 - Ілона Чіркова


Міськрада Ялти виділила міліції гроші на бензин

Депутати Ялтинської міської ради затвердили міську програму, спрямовану на профілактику злочинності та охорону правопорядку. Іншими словами, Ялтинському міськвідділу УМВС місто як і раніше буде надавати посильну фінансову допомогу.



За словами заступника начальника ЯГУ ГУ УМВС України в АРК Євгена Плентея, завдяки аналогічній програмі, що діяла в 2010 році, показники роботи органів внутрішніх справ покращилися по всіх позиціях. Міська програма профілактики злочинності, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян - так вона повністю називається - це комплекс додаткових заходів, і фінансується вона за рахунок коштів міського бюджету виключно за рахунок залишку коштів або перевиконання доходної частини загального фонду бюджету. Якщо в цифрах, то з майже півтора мільйона гривень, закладених на реалізацію програми, майже половина, а саме 700 тисяч гривень, призначено на придбання палива для заправки службового транспорту.

Окремими пунктами програми вказуються заходи щодо соціального захисту працівників внутрішніх справ. Як відомо, проект будівництва "міліцейського" будинку залишається на папері, інвестор, який раніше претендував на цей об'єкт, виявився неспроможним, і на даний момент йдуть переговори з іншими фірмами з приводу передачі прав на земельну ділянку, де рано чи пізно все-таки з'явиться будинок для міліціонерів. А до тих пір без службових квартир залишаються десятки співробітників міськвідділу. Згідно з прийнятою на 2011 рік програмі, місто не зобов'язаний, але цілком може надавати посильну сприяння у виділенні квартир, місць у гуртожитках та земельних ділянок для працівників та ветеранів управління міліції. А тим, хто прямує до Ялти для посилення охорони громадського порядку, знову-таки не обов'язковою, але вкрай бажаною допомогою з боку міста стало б сприяння в розміщенні в ялтинських готелях, санаторіях і пансіонатах - виключно на добровільній основі з боку цих підприємств.

Саме з цих двох пунктів - з приводу виділення квартир та розміщення відряджених - розгорілося обговорення серед депутатів. У підсумку думки зійшлися на тому, що програма профілактики злочинності - справа потрібна, але трохи недопрацьована.

Підтримав програму з профілактики злочинності міський голова Олексій Боярчук.

Він зазначив, що з приходом нового начальника міліції склалися нормальні робочі відносини з цією службою. Також він наголосив, що є план загальноміських заходів щодо боротьби з незаконною торгівлею, з виведення з тіні приватних міні-готелів, і в цьому будуть просити допомоги УВС. Зі свого боку вони зараз приймають цю програму, щоб допомогти міліції. І наводити порядок в місті вони будуть разом.

За підсумками голосування депутатів міська програма з профілактики злочинності була схвалена більшістю голосів. А це означає, що у ялтинської міліції буде більше можливостей зробити так, щоб у місті щастя, майже як в Багдаді, було все спокійно.

Міськрада Ялти виділила міліції гроші на бензин


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ефективність інноваційних процесів Ефективність інноваційних процесів Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області Інноваційний розвиток аграрних підприємств Миколаївської області I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті