Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 01:50 | London, Apr 19 23:50 | New York, Apr 19 19:50
Shanghai, Apr 20 07:50 | Tokyo, Apr 20 08:50 | Sydney, Apr 20 10:50

Мінекології готове до завершення спору з компанією Vanco Prykerchenska

Мінекології готове до завершення спору з компанією Vanco Prykerchenska
Рейтинг: 0
Голосів: 0




3 березня 2011 в 10:39 - Роман Зайцев


Мінекології готове до завершення спору з компанією Vanco Prykerchenska

Міністерство екології та природних ресурсів готове до завершення спору з компанією Vanco Prykerchenska, і чекає тільки відписки із Стокгольмського трибуналу, в якому в даний час розглядається позов цієї компанії до уряду.



Про це на конференції Інституту Адама Смітта "Український енергетичний форум" повідомив перший заступник міністра екології та природних ресурсів Володимир Ігнащенко, інформує "Дело".

"Для повного завершення питань з Прикерченської ділянки шельфу недостатньо нашого рішення - потрібно, щоб своє згоду дав Стокгольмський трибунал. І я сподіваюся, що за той час, який буде потрібно для одержання документів із Стокгольма, ніяке інше уряд не скасує наше рішення про мирову угоду", - заявив чиновник.

Він запевнив, що це - всього лише технічні кроки, і ніяких інших перешкод для реалізації цього пакету угод не існує.

"Просто юристи не поспішають завершувати юридичні процедури, можливо, тому, що отримують погодинну оплату", - зазначив заступник міністра.

Нагадаємо, Vanco Prykerchenska планує в першому півріччі 2011 року розпочати роботи на шельфі Чорного моря.

19 жовтня 2007 між урядом і компанією Vanco International було підписано угоду про розподіл продукції по Прикерченській ділянці шельфу Чорного моря.

Пізніше Vanco International передала всі права і зобов‘язання по УРП Vanco Prykerchenska.

Це стало основною причиною розриву з боку Кабміну угоди і початку міжнародного розгляду, позивачем у якому виступила Vanco Prykerchenska.

Vanco International є 100% дочірньою компанією Vanco Energy Company.

Vanco Energy володіє тільки 25% Vanco Prykerchenska, іншими власниками на паритетних засадах є: корпорація ДПЕК, інвестиційна компанія Integrum Technologies Ltd, а також компанія Shadowlight Investments Ltd російського бізнесмена Євгенія Новицького.
 

Мінекології готове до завершення спору з компанією Vanco Prykerchenska


Новини Статті Аналітика
Україна та Vanco Prykerchenska ще не завершили оформлення мирової угоди Україна та Vanco Prykerchenska ще не завершили оформлення мирової угоди Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін підписав мирову угоду з Vanco Prykerchenska Кабмін підписав мирову угоду з Vanco Prykerchenska Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінекології дозволило корейцям шукати в Україні корисні копалини Мінекології дозволило корейцям шукати в Україні корисні копалини Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Мінекології сумніваються, що комусь цікавий чорноморський шельф У Мінекології сумніваються, що комусь цікавий чорноморський шельф Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті