Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:46 | London, Apr 25 14:46 | New York, Apr 25 10:46
Shanghai, Apr 25 22:46 | Tokyo, Apr 25 23:46 | Sydney, Apr 26 01:46

Литвин повернув Азарову проект держбюджету-2011

Литвин повернув Азарову проект держбюджету-2011




14 вересня 2010 в 17:45 - Роман Зайцев


Литвин повернув Азарову проект держбюджету-2011

Кабінет міністрів України у понеділок, 13 вересня, подав до парламенту проект державного бюджету на 2011 р., однак голова Верховної Ради України (ВР) Володимир Литвин повернув його до уряду. Про це В.Литвин повідомив на прес-конференції у Рівненській області, передає прес-служба голови парламенту.  



В.Литвин повернув до уряду проект державного бюджету на 2011 р. з пропозицією, яка співпадає з позицією Президента України і рекомендаціями Ради регіонів від 9 вересня 2010 р. про те, щоб Кабмін розробив бюджет на новій податковій основі з урахуванням норм Бюджетного кодексу.

"Я вважаю це рішення правильним, і у мене були всі підстави не реєструвати поданий документ для направлення у парламентські комітети", - сказав В.Литвин.

При цьому голова парламенту зазначив, що урядовий документ був лише зареєстрований як вхідний. "Я розглянув і обговорив це питання, порадився з працівниками юридичного управління, і прийняв таке рішення", - сказав він.

Відповідаючи на запитання журналістів, В.Литвин пояснив, що керувався липневим рішенням ВР про винесення на всенародне обговорення проекту Податкового кодексу, і враховував спільні позиції гілок влади і суспільства про те, що бюджет наступного року має бути розроблений на новій податковій основі.

Крім того, за словами В.Литвина, він враховував ту обставину, що 7 вересня парламент заслухав результати обговорення Податкового кодексу і підтвердив, що бюджет має базуватися лише на новій податковій базі.

В.Литвин наголосив, що сьогодні "ми повинні демонструвати логіку: всі чекають нового Податкового кодексу, який повинен зробити наше податкове законодавство зрозумілим, прозорим, простим в адмініструванні і таким, яке захищатиме тих, хто платить податки".

При цьому голова парламенту висловився за необхідність введення помірних податків для людей бідних і з середніми доходами, і відповідних податків - для тих, хто має великі статки.

Нагадаємо, 6 вересня В.Литвин заявив, що закон про держбюджет на 2011 р. буде прийнятий 1 грудня 2010 р. Він повідомив, що не виключає формування бюджету на 2011 р. на базі старого податкового законодавства, оскільки проект бюджету уряд має намір внести до парламенту до 15 вересня, а на затвердження нового Податкового кодексу необхідно в цілому 28 днів після представлення його в парламенті.

Раніше, 14 травня ц.р. В.Литвин заявив про початок роботи над проектом закону про державний бюджет України на 2011 р. Спікер тоді нагадав, що проект держбюджету-2011 повинен бути внесений на розгляд парламенту до 15 вересня ц.р.

20 квітня ц.р. Кабмін схвалив Декларацію цілей і завдань бюджету на 2011 р. (Бюджетну декларацію). Згідно з документом, граничний розмір дефіциту бюджету повинен скласти не більше 4,5% прогнозованого річного обсягу валового внутрішнього продукту.

Литвин повернув Азарову проект держбюджету-2011


Новини Статті Аналітика
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті