Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 22:49 | London, Apr 23 20:49 | New York, Apr 23 16:49
Shanghai, Apr 24 04:49 | Tokyo, Apr 24 05:49 | Sydney, Apr 24 07:49

Литвин хоче довго і нудно говорити про пенсійну реформу

Литвин хоче довго і нудно говорити про пенсійну реформу




6 грудня 2010 в 10:50 - Роман Зайцев


Литвин хоче довго і нудно говорити про пенсійну реформу

Голова Верховної ради Володимир Литвин прогнозує, що у випадку внесення Кабміном у парламент законопроекту про пенсійну реформу він буде розглядатися Радою тільки після широкого обговорення громадськістю.



"Коли внесе Кабмін підписаний прем‘єр-міністром законопроект, я як голова Верховної ради зроблю все, щоб його було оприлюднено і щоб люди побачили, про що мова йде. І тільки після широкого обговорення, ми будемо його спокійно розглядати", - сказав Литвин, повідомляє агентство "Українські новини".

Він підкреслив, що парламент повинен забезпечити публічне обговорення цього законопроекту.

"Ми привселюдно, спокійно - тому що депутати вже навчені досвідом при прийнятті Податкового кодексу - будемо обговорювати це питання. Адже це питання, яке стосується кожного, навіть того, хто сьогодні тільки вступає в самостійне життя", - додав він.

Литвин також підкреслив необхідність проведення консультацій із президентом Віктором Януковичем перед голосуванням за цей проект закону.

Водночас він додав, що пенсійна реформа й підвищення пенсійного віку - це різні речі.

Спікер підкреслив, що Кабмін має намір внести в Раду пропозиції саме про пенсійну реформу.

3 грудня віце-прем‘єр-міністр з економічних питань Сергій Тігіпко заявив, що Кабмін має намір внести в Раду законопроект про проведення пенсійної реформи до 10 грудня.

Тігіпко підкреслив, що уряд не ухвалював рішення щодо необхідності підвищення пенсійного віку для жінок.

При цьому він додав, що теоретично така пропозиція може розглядатися Кабміном найближчим часом.

Литвин хоче довго і нудно говорити про пенсійну реформу


Новини Статті Аналітика
Пенсійний фонд завершив фінансування виплати пенсій та за квітень Пенсійний фонд завершив фінансування виплати пенсій та за квітень Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Каховка стовідсотково профінансувала виплату пенсій Каховка стовідсотково профінансувала виплату пенсій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пенсійну реформу готують почати на березень Пенсійну реформу готують почати на березень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Тігіпко думає, що Пенсійна реформа вирішить проблеми бідних пенсіонерів Тігіпко думає, що Пенсійна реформа вирішить проблеми бідних пенсіонерів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Тігіпко ще сам не в курсі, як вплине пенсійна реформа на країну Тігіпко ще сам не в курсі, як вплине пенсійна реформа на країну Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті