Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:15 | London, Apr 25 22:15 | New York, Apr 25 18:15
Shanghai, Apr 26 06:15 | Tokyo, Apr 26 07:15 | Sydney, Apr 26 09:15

Львівські експерти перевірятимуть якість ремонтів

Львівські експерти перевірятимуть якість ремонтів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




10 січня 2011 в 13:18 - Ілона Чіркова


Львівські експерти перевірятимуть якість ремонтів

300 тис. грн. передбачили депутати Львівської міської ради у бюджеті міста на 2011 рік на перевірки експертами та аудиторами виконаних ремонтів у Львові.



Про це під час сесії міськради повідомив голова депутатської бюджетної комісії Яромир Самагальський.

Він зазначив, що на них тиснуть боргові зобов’язання за виконані роботи та за обслуговування боргу міста. Тому 300 тис. грн. вони передбачили для залучення експертів та аудиторів, які перевіряли б якісь виконаних ремонтних робіт у місті.

Ці кошти передбачено на видатки управління "Секретаріат ради", тобто депутати зможуть вирішувати на сесіях на перевірку яких об’єктів їх скеровувати.

Самагальський наголосив, що це має змусити недобросовісних виконавців та чиновників задуматись.

Також, з його слів, 245 тис. грн. передбачено на проведення локальних референдумів.

Депутат сказав, що наразі ця сума незначна, адже це пілотний проект. З його допомогою вони зможуть радитись з мешканцями щодо важливих питань.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради 6 січня під час сесії прийняли бюджет Львова на 2011 рік. За відповідну ухвалу проголосувало 66 депутатів.

Львівські експерти перевірятимуть якість ремонтів


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 31 травня збільшився на 182 млн грн. Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України Механізм державної підтримки та розвитку інноваційної інфраструктури України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 30 травня зменшився на 782 млн грн. Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Ризики інноваційної діяльності підприємств Ризики інноваційної діяльності підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Залишок коштів на коррахунках банків України на 25 травня збільшився на 617 млн грн. Залишок коштів на коррахунках банків України на 25 травня збільшився на 617 млн грн. Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті