Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 13:38 | London, Apr 19 11:38 | New York, Apr 19 07:38
Shanghai, Apr 19 19:38 | Tokyo, Apr 19 20:38 | Sydney, Apr 19 22:38

Львів з Нового року за вивезення сміття платитиме за новою схемою

Львів з Нового року за вивезення сміття платитиме за новою схемою




26 грудня 2010 в 11:45 - Ілона Чіркова


Львів з Нового року за вивезення сміття платитиме за новою схемою

З 1 січня 2011 року за вивезення твердих побутових відходів львів’яни платитимуть за новими тарифами. Таке рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради.



Перший заступник міського голови Олег Синютка заявив, що Львів буде одним з небагатьох міст, яке перейде на систему зважування сміття. Цим рішенням розпочинають етап сортування сміття.

На ЛКП "Збиранка", яке здійснює захоронення побутових відходів, встановлено вагове обладнання. Відтак при ввезенні побутових відходів на полігон проводиться зважування сміття, фіксується номер машини, назва організації-перевізника, що вивозить сміття, число, місяць, а також вагу, повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міської ради.

Як розповіла директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталія Павлюк, це зроблено для того, щоб мешканці сплачували не за віртуальні куби, а за реальну вагу сміття. Зараз кожен перевізник повинен укласти угоду з кожним ЛКП на вивезення сміття, також укласти угоди з юридичними особами і з приватним сектором. Відпрацьована така схема, яка дозволить зменшити навантаження на пересічного громадянина, який проживає у багатоповерховому будинку. Крім того, пластикове сміття буде збиратись окремо і окремо вивозитись.

Вартість за вивезення ТПВ визначатиметься за фактичними показниками і залежатиме від кількості вивезеного сміття на полігон.

За її словами, в перші дні можуть виникати непорозуміння з нарахуванням оплати за новою схемою, але впродовж січня всі нюанси буде врегульовано і люди чітко знатимуть, за що вони платять.

Останній раз тарифи на послуги з вивезення побутових відходів переглядались 28.12.2007 року.

Львів з Нового року за вивезення сміття платитиме за новою схемою


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава дасть Львову 4 мільярди на Держава дасть Львову 4 мільярди на "Олімпійську надію-2022" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті