Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:57 | London, Apr 25 12:57 | New York, Apr 25 08:57
Shanghai, Apr 25 20:57 | Tokyo, Apr 25 21:57 | Sydney, Apr 25 23:57

Колесніков відмовив пропозицію фінансувати реконструкцію фасадів у Львові

Колесніков відмовив пропозицію фінансувати реконструкцію фасадів у Львові




24 грудня 2010 в 16:42 - Ілона Чіркова


Колесніков відмовив пропозицію фінансувати реконструкцію фасадів у Львові

Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков відповів відмовою на пропозицію заступника львівського міського голови Олега Синютки включити до державної цільової програми підготовки до Євро-2012 кошти відновлення фасадів та підсвітку будинків у центральній частині міста Львова.



Синютка сказав до Колеснікова під час наради у Львові, що після покращення якості автомобільних доріг, звичайно, багато мешканців і гостей Львова піднімають очі вверх, відриваючись від дороги. Звичайно, тут дуже велике значення має реконструкція будинків – в першу чергу, в центральній частині міста. Тому в нас є велике прохання, щоб ми додатково включили в державну цільову програму реконструкцію фасадів і, відповідно, підсвітку фасадів будинків.

Віце-прем’єр відповів на таке прохання відмовою.

Водночас урядовець звернув увагу заступника мера на те, що двомовні дороговкази у місті краще робити у вигляді двох окремих табличок з однаковою символікою, а не однією двомовної таблички.

Урядовець наголосив, що все-таки можна писати латиницею і кирилицею на двох різних вказівниках великими буквами, дублюючи символіку.

Окрім того, Олег Синютка на нараді повідомив, що за три останні роки у місті Львові у підготовку дорожньої та транспортної інфраструктури до Євро-2012 інвестовано більше 550 млн. грн., з яких 230 млн. – кошти з місцевого бюджету.

У 2010 році, за його словами, проводилася реконструкція 10 доріг на загальну суму 100 млн. грн. (з державного бюджету), 90 млн. з яких уже профінансовано.

Колесніков відмовив пропозицію фінансувати реконструкцію фасадів у Львові


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Держава дасть Львову 4 мільярди на Держава дасть Львову 4 мільярди на "Олімпійську надію-2022" Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
S&P присвоїла рейтинг S&P присвоїла рейтинг "CCC +" планованому випуску облігацій Львова на 90 млн грн. Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
УЄФА заплановав перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова на листопад УЄФА заплановав перше проведення матчів на стадіонах Києва та Львова на листопад Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті