Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:00 | London, Apr 20 02:00 | New York, Apr 19 22:00
Shanghai, Apr 20 10:00 | Tokyo, Apr 20 11:00 | Sydney, Apr 20 13:00

Колесніков розповів, в яких аеропортах знаходитимуться лоукост-компанії

Колесніков розповів, в яких аеропортах знаходитимуться лоукост-компанії




28 грудня 2010 в 15:14 - Ілона Чіркова


Колесніков розповів, в яких аеропортах знаходитимуться лоукост-компанії

Віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков в інтерв'ю газеті Сегодня розповів про розвиток ринку лоукостерів в Україні.



Колесніков заявив, що в наступному році ринок лоукостерів вперше зрівняється за обсягами з ринком традиційних компаній. І треба йти таким шляхом: недорогі, незавантажені аеропорти орієнтувати на лоукост-компанії.

також він зазначив, що це стосується перш за все Луцька, де будуть будувати пасажирський термінал, і Рівного, які можна задіяти не тільки для рейсів по країні, але і для невеликих рейсів до Західної Європи. Також він хотів би, щоб задіяли Луганськ - в східному напрямку.

Колесніков також заявив, що в планах Кабміну зв'язати кожен облцентр з Києвом дешевим рейсом. "У нас є три міжнародні хаби - Київ, Львів і Донецьк, де є злітно-посадкові смуги, здатні приймати будь-які літаки. Зрозуміло, що в цих містах ціна послуг не буде низькою. А от всі інші обласні центри (крім, хіба що, тих, які розташовані зовсім поруч з Києвом) повинні мати регулярне авіасполучення зі столицею", - зазначив він.

Колесніков додав, що це забезпечать. Але і вони самі повинні заробляти на недорогих перевезеннях і вантажних перевезеннях, забезпечивши роботу аеропорту в постійному режимі. Бо два рейси на день - Київ - Луцьк і Луцьк - Київ - це не завантаження аеропорту.

Колесніков розповів, в яких аеропортах знаходитимуться лоукост-компанії


Новини Статті Аналітика
Пасажиропотік в аеропорту Пасажиропотік в аеропорту "Бориспіль" збільшився на 26% Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
На будівництво нового аеровокзалу у Львові витратять ще півмільярда На будівництво нового аеровокзалу у Львові витратять ще півмільярда Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Будівництво залізниці між Києвом та Будівництво залізниці між Києвом та "Борисполем" розпочнеться вже у травні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Колесніков запевняє, що Києву треба ще 3-3,5 мільярда на Євро-2012 Колесніков запевняє, що Києву треба ще 3-3,5 мільярда на Євро-2012 Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Колесніков пообіцяв підтримку лоукост-компаніям в Україні Колесніков пообіцяв підтримку лоукост-компаніям в Україні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті