Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:52 | London, Apr 23 16:52 | New York, Apr 23 12:52
Shanghai, Apr 24 00:52 | Tokyo, Apr 24 01:52 | Sydney, Apr 24 03:52

Клюєв обіцяє "єдине вікно" на Новий рік

Клюєв обіцяє "єдине вікно" на Новий рік




15 жовтня 2010 в 13:00 - Роман Зайцев


Клюєв обіцяє "єдине вікно" на Новий рік

Перший віце-прем`єр-міністр Андрій Клюєв пообіцяв до кінця року уніфікувати й спростити роботу всіх дозвільних інстанцій, скоротивши їхню кількість із 12 тис. до тисячі.  



Про це він заявив учора під час наради з питань перспектив розвитку буровугільного комплексу в Кіровоградській облдержадміністрації, повідомляє УНІАН.

"У більшій своїй частині всі послуги надумані. Введення "єдиного вікна" скоротить витрати часу й коштів підприємця, мінімізує корупцію. Та система, яка існує сьогодні, просто дискредитує владу", - сказав віце-прем`єр.

Він висловив переконання, що наступного тижня парламент прийме в другому читанні закон для забезпечення оформлення дозвільної документації за принципом "єдиного вікна".

"Зараз підприємцю, щоб почати свою справу, потрібно отримати близько 300 дозволів. Звичайно, необхідні процедури залишаться: екологічні, будівельні експертизи, але вони повинні проводитися без участі інвестора", - зазначив Клюєв.

Він пообіцяв, що з тисячі дозвільних послуг кількість платних скоротиться наполовину й по ним будуть затверджені єдині тарифи. Всі виручені кошти автоматично направлятимуться до Державного бюджету.

За словами віце-прем`єра, принцип "єдиного вікна" почне діяти в країні через 2-3 місяці.

Клюєв обіцяє "єдине вікно" на Новий рік


Новини Статті Аналітика
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Виробництво горілки скоротилося більш ніж на чверть Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Імпорт м’яса в Україні скорочується Імпорт м’яса в Україні скорочується У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна скоротила видобуток газу в січні-квітні на 2% Україна скоротила видобуток газу в січні-квітні на 2% Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті