Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 09:48 | London, Mar 19 07:48 | New York, Mar 19 03:48
Shanghai, Mar 19 15:48 | Tokyo, Mar 19 16:48 | Sydney, Mar 19 18:48

Кабмін відклав проведення пенсійної реформи

Кабмін відклав проведення пенсійної реформи




24 березня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


Кабмін відклав проведення пенсійної реформи

Кабінет міністрів України відклав проведення пенсійної реформи, з огляду на те, що уряд хоче отримати підтримку суспільства. Таку заяву сьогодні на з'їзді профспілок зробив прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє прес-служба Федерації профспілок України.



Прем‘єр-міністр пояснив, що урядові пропозиції "зав‘язані з МВФ", залежність від фонду була більшою 2010 р. з огляду на величезний дефіцит Пенсійного фонду, наприклад, у березні минулого року доходи його становили 6 млрд грн, борги - 8 млрд. "Сьогодні ситуація змінилася, ми можемо дозволити собі вести перемовини з МВФ, а то і відмовитися від кредиту, хоча Україні це буде дуже невигідним", - сказав М.Азаров.

Нагадаємо, 20 грудня 2010 р. Кабінет міністрів вніс до ВР законопроект про заходи з проведення пенсійної реформи в Україні.

Зокрема, законопроектом пропонується "поступово підвищити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років, щорічно збільшуючи його на 6 місяців, починаючи з 1 лютого 2011 р., для чоловіків, які працюють на державній службі, - до 62 років з 2013 р."
. Крім того, вік жінок для отримання державної соціальної допомоги підвищиться з 58 до 63 років. Для отримання пенсії за віком, згідно з законопроектом, мінімально необхідний страховий стаж підвищиться втричі - з 5 до 15 років. Також, згідно із законопроектом, буде збільшена вислуга років для отримання пенсій військовослужбовцям, які звільняються через реформу Збройних сил України.

Кабмін відклав проведення пенсійної реформи


Новини Статті Аналітика
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін збільшив статутний капітал Кабмін збільшив статутний капітал "Нафтогазу" на 5 млрд грн. У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті