Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:19 | London, Apr 18 23:19 | New York, Apr 18 19:19
Shanghai, Apr 19 07:19 | Tokyo, Apr 19 08:19 | Sydney, Apr 19 10:19

Кабмін на експеримент із соціальною картою витратить 200 мільйонів

Кабмін на експеримент із соціальною картою витратить 200 мільйонів




2 лютого 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Кабмін на експеримент із соціальною картою витратить 200 мільйонів

Експериментальний проект із упровадження електронної соціальної картки повинен стартувати вже у 2011 році.



На його реалізацію у бюджеті передбачено 200 млн. гривень, пише газета "Дело".

За словами співавтора концепції, депутата Верховної ради Валерія Коновалюка, запустити карту повинні відразу у п‘яти регіонах: Києві та області, а також у Харківській і Чернівецькій областях і в Криму.

Для старту проекту необхідно прийняття відповідного законопроекту, і затвердження програми уряду.

Автори концепції розраховують, що в першій половині року почнеться поетапна реалізація проекту, і вже до кінця року будуть перші її результати, після чого можна буде проаналізувати її ефективність.

"У Дніпродзержинську після введення транспортної картки для пільговиків дотації з міського бюджету транспортному комунальному підприємству знизилися в чотири рази. Обсяг коштів, який сьогодні направляється державою на соціальні виплати - більш, ніж 30 млрд. гривень. Вони використовуються не зовсім ефективно. Рівень зловживання цими бюджетними грошима досить високий. Думаю, що реалізація проекту окупиться за кілька років", - говорить Коновалюк.

У вівторок консорціум "ЄДАПС" презентував проект електронної соціальної карти, розробленої в рамках концепції загальнодержавної автоматизованої системи "Електронний соціальне посвідчення".

За інформацією члена Ради директорів консорціуму "ЄДАПС" Георгія Бейліна, пропонована групою розробників система із упровадження електронної соціальної карти дозволить довести до кожного пільговика повну інформацію про його пільги, забезпечити їх надання, більш повний і точний облік одержання пільговиком послуг, перехід від паперових актів звірки до автоматичного формування інформації.

Учасники проекту стверджують, що упровадження прозорої системи розподілу соціальних пільг забезпечить економію держбюджету в обсязі 5-10 млрд. гривень щорічно, а соціальна допомога стане адресною.

Кабмін на експеримент із соціальною картою витратить 200 мільйонів


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті