Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 01:35 | London, Apr 24 23:35 | New York, Apr 24 19:35
Shanghai, Apr 25 07:35 | Tokyo, Apr 25 08:35 | Sydney, Apr 25 10:35

Підвищення пенсійного віку може торкнутися і чоловіків

Підвищення пенсійного віку може торкнутися і чоловіків




6 грудня 2010 в 12:20 - Роман Зайцев


Підвищення пенсійного віку може торкнутися і чоловіків

Підвищення пенсійного віку на п'ять років, тобто до 65, може торкнутися і чоловіків. За даними "Дзеркала тижня", відповідна дискусія на даний час ведеться всередині команди розробників проекту пенсійної реформи.



В якості  компенсації не виключається можливість, наприклад, прирівняти в пенсійних питаннях до держслужбовців лікарів, вчителів та працівників культури.

Обговорюється також пропозиція знизити пенсійний вік для жінок, які мають трьох і більше дітей, незважаючи на жорстко негативне ставлення до цієї ідеї з боку МВФ.

Жінкам у віці 55 років і вище, можливо, встановлять "дуже високу", як говорять експерти, доплату до пенсії за кожен додатково відпрацьований рік. Але питання теж поки остаточно не вирішене.

За розрахунками, підвищення нормативної тривалості страхового стажу до 30/35 років торкнеться 12,1 мільйона чоловік.

При цьому для громадян, які не заробили навіть 15 років страхового стажу, передбачена соціальна пенсія, яку не планується підвищувати до прожиткового мінімуму для непрацездатних шляхом адресної доплати.

 

Підвищення пенсійного віку може торкнутися і чоловіків


Новини Статті Аналітика
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Оцінка вартості акцій та облігацій Оцінка вартості акцій та облігацій Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Недержавний пенсійний фонд Недержавний пенсійний фонд ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% ВВП Великобританії I кварталі 2011 р. підвищився на 0,5% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
До кінця року ціна на газ для України підніметься до 400 доларів До кінця року ціна на газ для України підніметься до 400 доларів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті