Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:17 | London, Apr 20 11:17 | New York, Apr 20 07:17
Shanghai, Apr 20 19:17 | Tokyo, Apr 20 20:17 | Sydney, Apr 20 22:17

Генрокуратура забирає у донецьких готелі



20 січня 2011 в 16:42 - Ілона Чіркова


Генрокуратура забирає у донецьких готелі

Київський апеляційний адміністративний суд заборонив Фонду держмайна вилучати зі статутного капіталу держкомпанії "Україна туристична" державні пакети акцій трьох підприємств.



Під заборону потрапили готельний комплекс "Братислава-Десна", туркомплекс "Пролісок" і Генеральне агентство з туризму "Інтурс-Київ".

Судді також наклали заборону на проведення зборів акціонерів цих акціонерних товариств до завершення перевірки Генеральною прокуратурою законності відчуження цінних паперів.

За даними видання, застосувати такі заходи зажадав заступник Генерального прокурора ще в квітні 2010 року після відповідного звернення до правоохоронного органу Міністра культури і туризму.

Приводом стало порушення законодавства, яку помітив міністр у відчуженні акцій.

Як відомо, рішення про продаж пакету акцій виходило від уряду Юлії Тимошенко в лютому 2008 році.

Тоді Кабмін прийняв постанову про вилучення зі статутного фонду ДАК "Україна туристична" пакетів акцій відкритих акціонерних товариств. Виконання було покладено на Фонд держмайна.

ФДМ встиг провести конкурс і продати за 20,5 млн. гривень 51% акцій ВАТ "Готельний комплекс "Братислава-Десна" донецькій фірмі "Прайвет Інвестментс", яку у ЗМІ пов'язують із підприємцем з Донбасу Петром Рахманом.

Однак, у Генпрокуратурі відчуження об'єктів туристичної інфраструктури ДАК "Україна туристична" назвали таким, що не сприяє реалізації Державної цільової програми з підготовки до проведення в України фінальної частини Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Нові власники підприємства намагалися оскаржити заборону Генпрокуратури в суді, проте їм відмовили уже дві судові інстанції - Окружний адміністративний суд Києва, а в грудні 2010 року - Київський апеляційний адміністративний суд.

Генрокуратура забирає у донецьких готелі


Новини Статті Аналітика
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів ФДМ хоче продати 700 заборонених до приватизації об’єктів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМ виконав план надходжень від приватизації ФДМ виконав план надходжень від приватизації Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ДУС витратить майже 1 мільйон на розмiщення голів держав та iноземних делегацiй у київських готелях ДУС витратить майже 1 мільйон на розмiщення голів держав та iноземних делегацiй у київських готелях Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті