Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:39 | London, Apr 19 22:39 | New York, Apr 19 18:39
Shanghai, Apr 20 06:39 | Tokyo, Apr 20 07:39 | Sydney, Apr 20 09:39

Два російські підприємства у Севастополі почали процедуру банкрутства

Два російські підприємства у Севастополі почали процедуру банкрутства




20 січня 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


Два російські підприємства у Севастополі почали процедуру банкрутства

Розпочато процедуру банкрутства Будівельного управління Чорноморського флоту РФ і ВАТ "Лазаревське адміралтейство", яке також має російську юрисдикцію, які заборгували Пенсійному фонду України в місті Севастополі понад 12 млн. грн.



Керівник Головного управління ПФУ в Севастополі Юрій Кульков заявив, що протягом 2-х останніх років було зроблено багато зусиль, щоб не доводити ці підприємства до банкрутства. Сьогодні там працюють люди: одні залежать від зарплати, інші - пенсіонери - розраховують на перерахунок пенсій. Але такі перерахунки можна зробити тільки в тому випадку, якщо будуть в повному обсязі сплачені страхові внески в пенсійний фонд.

Врешті-решт, було ухвалене рішення розпочати процедуру банкрутства цих підприємств.

Він нагадав, що БУ ЧФ заборгувало фонду 12 млн. грн. - половину "пенсійної" заборгованості по місту серед підприємств і організацій.

Він заявив, що це суттєві кошти для Пенсійного фонду - половина всієї заборгованості перед фондом, яку мають підприємства Севастополя. Тому в результаті процедури банкрутства, звичайно, розраховується отримати кошти і від Будівельного управління ЧФ РФ, і від ВАТ "Лазаревське адміралтейство".

При цьому він підкреслив, що і Будівельне управління ЧФ РФ, і ВАТ "Лазаревське адміралтейство" у 2010 році "значно збільшили свої борги", в результаті чого в грудні минулого року Господарський суд Севастополя ухвалив рішення про початок процедури санації оголошеного банкрутом флотського підприємства.

Два російські підприємства у Севастополі почали процедуру банкрутства


Новини Статті Аналітика
ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київський суд почав справу про банкрутство Київський суд почав справу про банкрутство "Альфа-Нафти" 5 етапів розвитку 5 етапів розвитку "ринкових міхурів" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Смарт-холдинг хоче залучити понад $1 мільярд на будівництво курорту Смарт-холдинг хоче залучити понад $1 мільярд на будівництво курорту Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ісландія виплатить 3,9 млрд. євро компенсації через банкрутство Icesave Ісландія виплатить 3,9 млрд. євро компенсації через банкрутство Icesave Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінекономрозвитку хоче зробити банкрутство простішим Мінекономрозвитку хоче зробити банкрутство простішим Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті