Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 05:24 | London, Apr 18 03:24 | New York, Apr 17 23:24
Shanghai, Apr 18 11:24 | Tokyo, Apr 18 12:24 | Sydney, Apr 18 14:24

Депутати заборонили інтерактивні клуби

Депутати заборонили інтерактивні клуби




19 травня 2011 в 13:20 - Роман Зайцев


Депутати заборонили інтерактивні клуби

Верховна рада прийняла в цілому законопроект № 8024 із змінами до закону "Про заборону грального бізнесу в Україні". За відповідні зміни проголосував 251 депутат.



Нагадаємо, документом запропоновано розповсюдити заборону на відкриття і роботу інтерактивних клубів, які, надаючи доступ до інтернету, дають можливість брати участь у віртуальних азартних іграх і комп‘ютерних симуляторах.

При прийнятті профільного закону в 2009 році інтерактивні види грального бізнесу не потрапили під заборону.

Тоді як за допомогою віртуальної участі гравець може отримувати бали або очки, які потім конвертуються в гривні або перераховуються на електронні рахунки.

Тому до другого читання з‘явилася поправка, уточнююча, що для участі в азартній грі включається оплата не тільки готівкою, але й через систему електронних платежів.

Окрім того, у змінах до Закону "Про міліцію" закріплюється її обов‘язок звертатися до суду з позовом про застосування фінансових санкцій, пов‘язаних із забороною організації і проведення азартних ігор на території України.

Депутати заборонили інтерактивні клуби


Новини Статті Аналітика
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Верховна Рада хоче ввести кримінальну відповідальність за маніпуляції на фондовому ринку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті