Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:56 | London, Apr 25 12:56 | New York, Apr 25 08:56
Shanghai, Apr 25 20:56 | Tokyo, Apr 25 21:56 | Sydney, Apr 25 23:56

Чиновники запевнили, що відпочинок в Криму не подорожчає

Чиновники запевнили, що відпочинок в Криму не подорожчає




24 січня 2011 в 20:48 - Ілона Чіркова


Чиновники запевнили, що відпочинок в Криму не подорожчає

У ході курортного сезону поточного року кримські готелі і здравниці не планують значно підвищувати вартість своїх послуг.



За даними прес-служби міністерства курортів і туризму Криму, заступник міністра курортів, начальник управління фінансів, економічного аналізу та прогнозування Микола Маринов пояснив, що зростання цін можливе тільки у зв'язку зі зміною рівня інфляції.

Чиновник запевнив, що відпочинок в Криму значно не подорожчає. Зростання цін можливе лише на рівень інфляції - не більше ніж на п'ять відсотків. За його словами, подорожчання путівок у кримських готелях і здравницях можливо лише за рахунок включення в пакет нових послуг.

Заступник міністра також повідомив, що в майбутньому курортному сезоні очікує збільшення туристичного потоку до Криму на 15% в порівнянні з минулим роком.

У 2010 році в Криму відпочило близько 5,7 млн. чоловік, що на 13,8% вище рівня 2009 року.

Чиновники запевнили, що відпочинок в Криму не подорожчає


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті