Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 10:31 | London, Apr 23 08:31 | New York, Apr 23 04:31
Shanghai, Apr 23 16:31 | Tokyo, Apr 23 17:31 | Sydney, Apr 23 19:31

Чопська митниця затримала контрабанду сигарет на 1 млн. грн.

Чопська митниця затримала контрабанду сигарет на 1 млн. грн.




25 листопада 2010 в 18:02 - Ілона Чіркова


Чопська митниця затримала контрабанду сигарет на 1 млн. грн.

Сьогодні вранці, 25 листопада, на один з пунктів пропуску Чопської митниці заїхала вантажівка, який прямував до одну з Балканських країн.



У момент митного контролю закордонний водій подав до митного оформлення документи, згідно з якими перевозилися скляні банки.

Під час огляду вантажівки увагу митників привернули пошкодження троса з пломбою, яким зазвичай опломбовують вантаж у фурах.

Тому було прийнято рішення про поглиблений огляд. У перших же картонних коробках серед скляних банок митники знайшли замасковані блоки сигарет різних марок.

Зараз триває вивантаження і перерахування контрабанди. За попередніми оцінками митників, вартість партії може досягти млн 1. грн.

Чопська митниця затримала контрабанду сигарет на 1 млн. грн.


Новини Статті Аналітика
Митниця перевиконала план зборів Митниця перевиконала план зборів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Держбюджет отримав від Кримської митниці за 2010 р. на 58,7% більше Держбюджет отримав від Кримської митниці за 2010 р. на 58,7% більше Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров наказав перевірити Митницю Азаров наказав перевірити Митницю Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Митниця не погоджується з висновками Рахункової палати Митниця не погоджується з висновками Рахункової палати У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рахункова палата заявляє, що Держприкордонслужба і Митниця розтратили 78 млн. грн. Рахункова палата заявляє, що Держприкордонслужба і Митниця розтратили 78 млн. грн. Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті