Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 04:24 | London, Apr 25 02:24 | New York, Apr 24 22:24
Shanghai, Apr 25 10:24 | Tokyo, Apr 25 11:24 | Sydney, Apr 25 13:24

Азаров хоче й собі збудувати Сколково

Азаров хоче й собі збудувати Сколково




6 грудня 2010 в 11:50 - Роман Зайцев


Азаров хоче й собі збудувати Сколково

Український уряд має намір створити свою Силіконову долину. Про це заявив прем`єр Микола Азаров в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим".



"Звичайно, ми створимо таку долину", - сказав Азаров.

При цьому прем`єр не виключив, що розміститися вона може під Києвом.

Як відомо, Силіконова, або точніше Кремнієва долина (Silicon Valley) - територія в Каліфорнії (США), відома великою щільністю високотехнологічних компаній, пов`язаних з розробкою і виробництвом комп`ютерів та їх складових, особливо мікропроцесорів, а також програмного забезпечення, пристроїв мобільного зв`язку, біотехнології тощо.

Виникнення і розвиток цього технологічного центру пов`язане із зосередженням провідних університетів.

Російський аналог Силіконової долини - технопарк під назвою Сколково - будується в Підмосков`ї на виділеній території.

Там створюються спеціальні умови для досліджень і розробок в енергетиці, ядерних, космічних технологіях, телекомунікації і навігаційних системах, медичних і комп`ютерних технологіям, програмному забезпеченні.

Азаров хоче й собі збудувати Сколково


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті