Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 15:46 | London, Apr 16 13:46 | New York, Apr 16 09:46
Shanghai, Apr 16 21:46 | Tokyo, Apr 16 22:46 | Sydney, Apr 17 00:46

Аналітики вважають, що боротьба з комп’ютерним піратством на 10% збільшить ВВП України

Аналітики вважають, що боротьба з комп’ютерним піратством на 10% збільшить ВВП України




11 листопада 2010 в 12:10 - Роман Зайцев


Аналітики вважають, що боротьба з комп’ютерним піратством на 10% збільшить ВВП України

Скорочення піратства програмного забезпечення (ПЗ) на 10% за 4 роки збільшить ВВП України на $586 млн. Про це йдеться в дослідженні аналітичної компанії IDC, проведеному на замовлення Business software alliance (BSA).  



За прогнозом IDC, 61% залученого ВВП залишиться на внутрішньому ринку. Крім того, це сприятиме створенню 1 тис. 957 нових робочих місць в ІТ, та залученню додаткових $88 млн. податку.

Якщо ж скорочення піратства на 10% відбудеться в перші 2 роки 4-річного періоду, ВВП виросте на $755 млн., забезпечивши $116 млн. податкових зборів.

Згідно з даними дослідження, в ІТ-бізнесі в Україну в 2009 р. було задіяно 30 тис. 628 осіб, ІТ-компанії виплатили $497 млн. податку.

Дослідження "Економічні вигоди від скорочення піратства у галузі програмного забезпечення" покликане підрахувати економічний ефект від зниження рівня піратства у галузі програмного забезпечення в 42 країнах, що становлять 93% ринку пакетного ПЗ.

Аналітики вважають, що боротьба з комп’ютерним піратством на 10% збільшить ВВП України


Новини Статті Аналітика
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Необхідність аудиту в особистому прибутковому оподаткуванні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Податкова зібрала з українців податків на 1,5% більше ніж минулого року Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури Суспільно-економічні інститути як комунікаційні елементи національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень У січні-квітні платники податків сплатили майже 81 млрд. гривень Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Аграріям хочуть ввести податкові канікули Аграріям хочуть ввести податкові канікули Гармонізація податкових систем Гармонізація податкових систем I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті