Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:47 | London, Apr 23 17:47 | New York, Apr 23 13:47
Shanghai, Apr 24 01:47 | Tokyo, Apr 24 02:47 | Sydney, Apr 24 04:47

Аеропорт "Львів" передумав будувати тимчасовий термінал до Євро-2012

Аеропорт "Львів" передумав будувати тимчасовий термінал до Євро-2012




24 грудня 2010 в 17:26 - Ілона Чіркова


Аеропорт "Львів" передумав будувати тимчасовий термінал до Євро-2012

Про це йшлося на вчорашній нараді у Львові про підготовку до проведення Чемпіонату, яка пройшла під головуванням віце-прем’єр-міністра України Бориса Колеснікова.



Так, генпідрядник найшов можливість збільшити пропускну здатність терміналу, який будується з 700 осіб/год. до 2000 осіб/год. Як розповів на нараді керівник дирекції з будівництва об’єктів Євро 2012 у м. Львові Володимир Шадрін, тепер немає необхідності будівництва тимчасового терміналу.

За його словами, відповідно, зараз дирекція проводить корекцію проектної документації. Роботи в аеропорту планують завершити наступного року.

При цьому, існуючий аеровокзал на час чемпіонату прийматиме лише внутрішні рейси.

Спочатку реконструкція міжнародного аеропорту "Львів" передбачала будівництво нового терміналу 1000 пасажирів в годину. Також планувалося реконструювати існуючий термінал і збільшити його пропуску здатність до 700 пасажирів на годину і збудувати додатковий термінал на 300 пасажирів. Ескізний проект розробляла компанія "Тебодін-Україна.

Згодом пропускну здатність нового терміналу зменшили, від будівництва додаткового відмовились і, натомість, вирішили будувати тимчасовий термінал.

Аеропорт "Львів" передумав будувати тимчасовий термінал до Євро-2012


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті