Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:05 | London, Apr 25 22:05 | New York, Apr 25 18:05
Shanghai, Apr 26 06:05 | Tokyo, Apr 26 07:05 | Sydney, Apr 26 09:05

8% українських сімей отримують житлові субсидії

8% українських сімей отримують житлові субсидії




21 січня 2011 в 16:42 - Ілона Чіркова


8% українських сімей отримують житлові субсидії

Станом на 1 січня 2011 субсидії на оплату житлово-комунальних послуг отримували 1 373,5 тис. сімей - 8 % всіх домогосподарств України, що на 60 % більше, ніж в аналогічний період попереднього року.



Про це повідомив перший заступник Міністра соціальної політики України Василь Надрага.

За його словами, середній розмір субсидій, призначених у листопаді, склав 164,1 грн., що вдвічі більше, ніж до підвищення ціни на природний газ (у березні 2010 року - 79,6 грн.) Крім того, в 2010 році 328 тисячам сімей призначена субсидія на придбання зрідженого газу і твердого побутового палива. Житлові субсидії населенню надаються за рахунок субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам.

В. Надрага також зазначив, що державним бюджетом України на 2011 рік передбачені видатки на надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг і житлових субсидій населенню на суму 7,0 млрд. гривень.

Як відомо, згідно з урядовим рішенням з 1 серпня 2010 спрощено порядок призначення житлових субсидій. Якщо раніше, звертаючись за субсидією, громадяни витрачали багато часу, збираючи довідки від організацій, що надають житлово-комунальні послуги, то тепер ці організації надають необхідну інформацію без участі заявників, за запитами органів праці та соціального захисту населення, які призначають субсидії.

За спрощеним порядком надана можливість відправити заяву і необхідні документи поштою.

8% українських сімей отримують житлові субсидії


Новини Статті Аналітика
Заборгованість населення за послуги ЖКГ у січні зросла до 12 млрд. грн. Заборгованість населення за послуги ЖКГ у січні зросла до 12 млрд. грн. Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд впевнений бюджет має достатньо коштів для фінансування субсидій на ЖКП Уряд впевнений бюджет має достатньо коштів для фінансування субсидій на ЖКП Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Українці заборгували ЖКГ ще 11 млрд. грн. Українці заборгували ЖКГ ще 11 млрд. грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Українці заборгували комунальникам понад 11 мільярдів Українці заборгували комунальникам понад 11 мільярдів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
17,3 тис. буковинських сімей в 2010 р. отримали субсидії 17,3 тис. буковинських сімей в 2010 р. отримали субсидії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті