Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:07 | London, Apr 25 11:07 | New York, Apr 25 07:07
Shanghai, Apr 25 19:07 | Tokyo, Apr 25 20:07 | Sydney, Apr 25 22:07

69 мікропроектів ЄС та Програма розвитку ООН впроваджено на Прикарпатті

69 мікропроектів ЄС та Програма розвитку ООН впроваджено на Прикарпатті




11 січня 2011 в 10:50 - Ілона Чіркова


69 мікропроектів ЄС та Програма розвитку ООН впроваджено на Прикарпатті

В дев'яти районах Прикарпаття реалізовується проект Євросоюзу та Програма розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".



Про це повідомили у прес-службі голови Івано-Франківської облдержадміністрації.

Згідно повідомленням, учасниками цільової програми є Богородчанський, Галицький, Городенківський, Коломийський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський і Тлумацький райони області.

Під час реалізації проекту його підтримали 56 організацій громад, які впровадили 69 мікропроектів (58 – у закладах освіти).

На виконання цільової програми з обласного бюджету для співфінансування мікропроектів було виділено у 2010 році 445 тис. грн.

Основна спрямованість мікропроектів – енергозбереження: заміна вікон і дверей на металопластикові у закладах освіти і культури, ремонт приміщень, вуличне освітлення, облаштування та ремонт ФАПів, закупівля медобладнання, реконструкція системи каналізації.

Загальна вартість проектів: 9 137 405 грн., з яких кошти Проекту — 4 826 387 грн.; кошти місцевих бюджетів — 3 545 114 грн.; внесок громадських утворень — 765 904 грн. (не менше 5% за кожним мікропроектом).

69 мікропроектів ЄС та Програма розвитку ООН впроваджено на Прикарпатті


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті