Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:11 | London, Apr 25 05:11 | New York, Apr 25 01:11
Shanghai, Apr 25 13:11 | Tokyo, Apr 25 14:11 | Sydney, Apr 25 16:11

"Тернопіль визначив пріорітетні напрямки роботи на наступний рік"



28 грудня 2010 в 13:02 - Ілона Чіркова


"Тернопіль визначив пріорітетні напрямки роботи на наступний рік"

У галузі енергетики та енергозбереження вживатимуться заходи задля стабільного забезпечення області паливно-енергетичними ресурсами, впровадження ресурсо–енергозберігаючих технологій.



У галузі транспорту, інфраструктури та зв’язку пріоритетом є розбудова і модернізація аеропорту "Тернопіль" шляхом виконання в повному обсязі обласної програми розвитку аеропорту "Тернопіль" та координацію роботи щодо виконання спільного заходу щодо розбудови і модернізації аеропорту "Тернопіль" в рамках виконання Угоди щодо регіонального розвитку між Кабінетом Міністрів України та Тернопільською обласною радою.

Пріоритетним є й розвиток автомобільного транспорту області та вдосконалення організації пасажирських перевезень, забезпечення розвитку поштового зв’язку. впровадження в області цифрового телерадіомовлення задля забезпечення повного покриття території області всіма державними та регіональними телевізійними та радіопрограмами в цифровому форматі.

Реалізація затверджених пріоритетних напрямків роботи на 2011 рік Головне управління розвитку інфраструктури облдержадміністрації планує забезпечити у тісній співпраці та координації з райдержадміністраціями.

"Тернопіль визначив пріорітетні напрямки роботи на наступний рік"


Новини Статті Аналітика
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Формування цілевої муніципальної програми ефективного енергозбереження Формування цілевої муніципальної програми ефективного енергозбереження Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Швейцарія відмовляється від атомних електростанцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Нова Енергостратегія передбачає приватизацію енергетики Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії Запорізька АЕС у 2011 р. виробила 16,95 млрд кВт.год електроенергії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті