Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 13:21 | London, Apr 23 11:21 | New York, Apr 23 07:21
Shanghai, Apr 23 19:21 | Tokyo, Apr 23 20:21 | Sydney, Apr 23 22:21

Уолл-стріт знизилася після заяви ФРС



22 вересня 2010 в 09:32 - Христина


Уолл-стріт знизилася після заяви ФРС

Американські ринки акцій в основному завершили зниженням сесію вівторка після того, як ФРС наблизилася до прийняття нових заходів підтримки економіки.  



Спочатку акції пішли вгору, але швидко відступили назад. Інвертори сподівалися, що, з огляду на недавнє поліпшення статистики, ФРС зробить більш оптимістичний економічний прогноз або роз’яснить, яких заходів вживатиме для стимулювання попиту.

Центробанк підготував грунт для додаткового вливання мільярдів доларів в економіку і залишив ключову ставку незмінною на рівні близько нуля, як і очікувалося.

Інвестори поки не можуть прийти до єдиної думки про те, чи буде дій ФРС достатньо, щоб повернути економіку на шлях стабільного зростання.

"Ми б інтерпретували це так, що ситуація погіршується і тому вони повинні приймати нові заходи. З іншого боку - і це сприятливий аспект - вони збираються надрукувати більше грошей, щоб підтримати ціни на активи", - сказав Баки Хеллвіг з BB&T Wealth Management.

Обсяги торгів виросли після заяви ФРС, але все-таки залишилися невисокими. Індекс волатильності CBOE, що визначає ступінь стривоженості інвесторів, піднявся на 4 відсотки.

Індекс Dow Jones додав 0,07 відсотка до 10.761,03 пункту. Індекс Standard & Poor’s 500 знизився на 0,26 відсотка до 1.139,78 пункту. Індекс Nasdaq Composite опустився на 0,28 відсотка до 2.349,35 пункту.

Dow виріс завдяки виробникові важкого обладнання Caterpillar Inc, чиї акції подорожчали на 2,2 відсотка.

Котирування Adobe Systems Inc обвалилися на 15 відсотків після того, як виробник програмного забезпечення опублікував прогноз виторгу, що виявився нижчим за очікування Уолл-стріт.

Акції інтернет-аукціону eBay Inc підвищилися на 0,6 відсотка, оскільки компанія повідомила, що чекає в третьому кварталі прибутку, близькою до верхнього рівня діапазону прогнозів.

Сектору, які останнім часом росли, включаючи технологічний і сировинний, у вівторок дещо відіграли набрані очки. Microsoft Corp втратив 1,1 відсотка, Alcoa Inc - 1,9 відсотка.

 

Уолл-стріт знизилася після заяви ФРС


Новини Статті Аналітика
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Обзор фондового рынка 14.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.06.2011_PreMarket
Валютний ринок Білорусі завмер через обмеження Центробанку Валютний ринок Білорусі завмер через обмеження Центробанку 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків
СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу СКМ об’єднує об’єднує свої портові активи в єдиному холдингу "Портінвест" Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути
Microsoft близький до придбання Skype Microsoft близький до придбання Skype Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті