Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:38 | London, Apr 25 11:38 | New York, Apr 25 07:38
Shanghai, Apr 25 19:38 | Tokyo, Apr 25 20:38 | Sydney, Apr 25 22:38

Уолл-стріт знизилася через tech-сектор

Уолл-стріт знизилася через tech-сектор




23 вересня 2010 в 09:31 - Христина


Уолл-стріт знизилася через tech-сектор

Американські акції знизилися в середу через невтішний прогноз виручки Adobe та розчарування, що прийшло до інвесторів у зв’язку з новими дивідендами Microsoft.    



Інвестори також обмірковували вплив заяви ФРС, з якого випливає, що Центробанк впритул підійшов до застосування нових стимулів для підтримки економіки.

Акції Adobe Systems Inc впали на 19 відсотків після того, як компанія опублікувала більш слабкий, ніж очікувалося, прогноз, пославшись на низький попит. Аналітики знизили рейтинг акцій Adobe.

Котирування Microsoft Corp опустилися на 2,2 відсотка. Компанія підвищила квартальні дивіденди і планує виплатити акціонерам близько $5,5 мільярда річних дивідендів, але це виявилося нижчим за очікування деяких інвесторів.

"Вони хотіли або більш високих виплат або більш конкретного використання грошей", - сказав Енді Фіцпартік з Hinsdale Associates.

Обережна заява ФРС, яка підтвердила, що Центробанк США може застосувати нові економічні стимули, розчарувала деяких інвесторів, які більш оптимістично дивилися на економіку.

"Коментарі ФРС - двосічний меч. З одного боку, регулятори стурбовані станом економіки, з іншого - вони можуть зробити щось для її підтримки. Акції можуть піти в будь-якому напрямку", - сказав Томас Віллалта з Jones Villalta Asset Management.

Індекс Dow Jones знизився на 0,20 відсотка до 10.739,31 пункту. Індекс Standard & Poor’s 500 втратив 0,48 відсотка до 1.134,28 пункту. Індекс Nasdaq Composite скоротився на 0,63 відсотка до 2.334,55 пункту.

Падіння Dow було обмежене завдяки Alcoa Inc, чиї акції зросли на 4,8 відсотка на наступний день після стрімкої розпродажі.

Виробник чіпів PMC-Sierra Inc скоротив прогноз виторгу в третьому кварталі і повідомив, що валова маржа, ймовірно, буде на нижньому рівні діапазону очікувань. Його котирування знизилися на 6 відсотків.


 

Уолл-стріт знизилася через tech-сектор


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків
Валютний ринок Білорусі завмер через обмеження Центробанку Валютний ринок Білорусі завмер через обмеження Центробанку 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті