Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:31 | London, Apr 25 11:31 | New York, Apr 25 07:31
Shanghai, Apr 25 19:31 | Tokyo, Apr 25 20:31 | Sydney, Apr 25 22:31

Уолл-стріт знизилася через фіксацію прибутку



5 жовтня 2010 в 10:13 - Христина


Уолл-стріт знизилася через фіксацію прибутку

Американський фондовий ринок знизився в понеділок, оскільки інвестори фіксували прибуток після ралі, використовуючи посередні економічні дані і побоювання про боргові проблеми єврозони як каталізатор для закриття довгих позицій.  



Американська валюта виросла, тому що інвестори виводили гроші з євро у зв’язку з поновилися занепокоєннями про суверенні борги єврозони. Сировинний індекс впав на 1,4 відсотка.

Індекс Dow Jones втратив 0,72 відсотка до 10.751,27 пункту. Індекс Standard & Poor’s 500 опустився на 0,80 відсотка до 1.137,03 пункту. Індекс Nasdaq Composite скоротився на 1,11 відсотка до 2.344,52 пункту.

Дані про майбутні продажі будинків вказали на те, що житловий ринок стабілізувався на дуже низькому рівні в серпні, а обсяг фабричних замовлень за той же місяць зменшився на 0,5 відсотка.

Акції Microsoft Corp подешевшали на 1,9 відсотка після того, як Goldman Sachs знизив рейтинг акцій компанії, пославшись на повільне відновлення продажів персональних комп’ютерів і конкуренцію з боку планшетних комп’ютерів, в яких не використовується Windows.

Зростаючий долар чинив тиск на сировинні акції. Котирування U.S. Steel Corp впали на 2,7 відсотка, Alcoa - на 2,5 відсотка.

Ірландський Центробанк повідомив у понеділок, що економіка Ірландії фактично замре в цьому році, а Греція прогнозує, що економіка скоротиться на 2,6 відсотка в наступному році після падіння на 4,0 відсотка в 2010 році. Влада Португалії закликали до єднання з питання заходів економії наперекір опозиції.

"Суверенний боргова криза продовжує розвиватися за негативним сценарієм", - сказав Марк Падо з Cantor Fitzgerald & Co. Це "б’є по євро, підтримує долар і тисне на акції".

Міністерство юстиції США в понеділок пред’явило позов American Express Co, звинувативши компанію в порушенні антимонопольного законодавства. Акції American Express знизилися на 6,5 відсотка.


 

Уолл-стріт знизилася через фіксацію прибутку


Новини Статті Аналітика
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Goldman Sachs підвищив прогноз ціни нафти Brent на кінець 2011 р. до 120 доларів/бар. Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті