Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 17:30 | London, Apr 19 15:30 | New York, Apr 19 11:30
Shanghai, Apr 19 23:30 | Tokyo, Apr 20 00:30 | Sydney, Apr 20 02:30

Уолл-стріт закрилася майже без змін перед рішенням ФРС



29 жовтня 2010 в 08:41 - Христина


Уолл-стріт закрилася майже без змін перед рішенням ФРС

Американський ринок акцій закрився майже без змін у четвер, оскільки інвестори остерігаються робити ставки перед виборами в Конгрес і ймовірним оголошенням про нові стимули ФРС на наступному тижні.  



Події наступного тижня можуть серйозно змінити як грошово-кредитну політику, так і законодавчу стратегію, і це змушує інвесторів багато в чому ігнорувати звіти про прибутки і макроекономічну статистику.

Помітним виключенням став промисловець 3M Co, акції якого впали на 5,9 відсотка після того, як він скоротив прогноз через витрати, пов‘язані з недавніми придбаннями.

"В очікуванні всіх цих змін ринок продемонстрував ралі, яке, ймовірно, було обумовлено чутками, - сказав Філ Орландо з Federated Investors, маючи на увазі рішення ФРС і вибори. - Зараз, коли ми всі повинні переступити якусь межу, можливо, ми трохи нервуємо і нам потрібно консолідувати цей виграш".

Погляд на ринок біржових інструментів в цілому підтверджує, що інвестори стали більш обережними. Індекс волатильності CBOE виріс четверту сесію поспіль.

Індекс Dow Jones знизився на 0,11 відсотка до 11.113,95 пункту. Індекс Standard & Poor‘s 500 додав 0,11 відсотка до 1.183,78 пункту. Індекс Nasdaq Composite піднявся на 0,16 відсотка до 2.507,37 пункту.

Очікування дій ФРС визначало рух ринку останнім часом, тому що інвестори сперечалися про розмір і строки нових стимулів. Фондові інвестори розраховують, що подальше пом‘якшення політики пришвидшить економічне відновлення і підніме ціни на активи.

Більшість провідних економістів очікують, що згідно з новою програмою підтримки економіки ФРС буде купувати активи на $80 - $100 мільярдів щомісяця.
 

Уолл-стріт закрилася майже без змін перед рішенням ФРС


Новини Статті Аналітика
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків Огляд європейських ринків за 08.02.2011. Китай визначає динаміку європейських ринків
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути Огляд українських ринків за 08.02.2011. Втрат вдалося уникнути
Янукович обіцяє Янукович обіцяє "сприятливі умови" для інвесторів Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд українських ринків за 27.12.2010. Ринок підтримують окремі компанії Огляд українських ринків за 27.12.2010. Ринок підтримують окремі компанії
ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок ФРС почне розпродаж активів після підвищення ставок Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд українських ринків за 16.12.2010 Огляд українських ринків за 16.12.2010
Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Голландські інвестори повернуться до кораблебудівної галузі України після поліпшення інвестиційного клімату Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті