Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:57 | London, Apr 25 01:57 | New York, Apr 24 21:57
Shanghai, Apr 25 09:57 | Tokyo, Apr 25 10:57 | Sydney, Apr 25 12:57

Українські компанії повертаються до розміщення акцій на біржах

Українські компанії повертаються до розміщення акцій на біржах




2 березня 2010 в 15:56 - Христина


Українські компанії повертаються до розміщення акцій на біржах

10 українських компаній в 2010 р. проведуть крупні розміщення акцій. Варшавська біржа чекає розміщення акцій 4 українських компаній.  



’Як мінімум 10, хоча може бути і 20, теоретично. І навіть більше, якщо рахувати маленькі розміщення. ... цього року можна чекати 10 розміщень великих, від $75 млрд і вище. За їх рахунок можна розраховувати, що буде притягнене десь 1,5 млрд. Це будуть публічні, приватні розміщення акцій, а також додаткові розміщення акцій компаніями, які раніше вже виходили на IPO’, - цитує ’РБК-Україна’ керуючого директора компанії Dragon Capital Томаша Фіалу. За його словами, йдеться про залучення капіталу як на українських, так і на іноземних біржах.

В той же час, як відзначив перший секретар Посольства республіки Польщі в Україні Міхал Феленьчик, 4 українських компанії проведуть розміщення акцій на Варшавській біржі в 2010 р.

’Цього року на Варшавську фондову біржу готується вийти 2 нових українських компанії, і 2 наступні виходять на вторинний ринок. Якщо торік взагалі не було розмов про IPO, то зараз є приклад 4 фірм, які готуються до розміщення і ведуть переговори’, - відзначив М. Феленьчик. Він також повідомив, що всі 4 компанії працюють в аграрному секторі.

 

Українські компанії повертаються до розміщення акцій на біржах


Новини Статті Аналітика
Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% Обсяг угод, укладених на біржах України у І кварталі, зменшився на 2,4% 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті