Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 02:13 | London, Apr 26 00:13 | New York, Apr 25 20:13
Shanghai, Apr 26 08:13 | Tokyo, Apr 26 09:13 | Sydney, Apr 26 11:13

Стан подій на індійському ринку

Стан подій на індійському ринку




8 вересня 2010 в 12:05 - Уляна Роїк


Стан подій на індійському ринку

Після того, як доходи на фондовому ринку Індії перетнули чергову позначку і досягнули внутрішньо-денного максимуму - 18 650, жодних змін не відбулося. Базова ставка на Sensex перебуває на рівні 18653, на 8 пунктів вище, а Nifty зіскочив на 2 пункти - 5601. Індекси компаній з малою і середньою капіталізацією виросли на 0,8% і 0,6% відповідно.  



 Галузеві індекси на Фондовій біржі Бомбею: акції ІТ компаній і світової корпорації Teck, досягли збільшення на 0,7% і 0,5%, при тому що розпочали сесію на червоній лінії. Слідом за цими акціями піднялися на 0,4% акції компаній з галузі охорони здоров’я. Акції галузі засобів виробництва, навпаки, опинилися на червоній лінії, опустившись на  0,3%. Це саме стосується акцій таких галузей як авто-виробництво, енергетика, нафто та газовиробництва та металу, які опинилися в нижній частині графіка.

Детальніше про ІТ-простор: акції компанії Оracle Financial Services виросли на 2%, акції Wipro, Mahindra Technologies та HCL Technologies виросли на 1%. В галузі засобів виробництва на 1 % впали акції  Crompton Greaves, Siemens, BEML і L&T.

Акції American Campus Communities (ACC) (980 рупій) виросли на 2%, і займають найвищу позначку на Sensex, слідом йдуть акції Державного банку Індії (2879 рупій), які піднялися на 1,5%, акції Wipro (413 рупій) і TCS (879 рупій) піднялися на 1%.

Невдахами, на даний момент на фондовій біржі Sensex, залишаються компанії ITC (164 рупій), акції яких впали майже на 1%, акції Reliance Infrastructure, HDFC Bank, Cipla опустилися на  0,6% і Larsen & Toubro, NTPC, HDFC втратили по 0,4%.

Із загального числа 2911 акцій, що торгуються на Фондовій біржі Бомбею, 1806 були успішними, 1026 зазнали втрат.
 

Стан подій на індійському ринку


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Україна та Індія можуть домовитись про безвізовий режим Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Власник Правекс-Банку продасть акції на 7 мільярдів доларів Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті