Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 19:30 | London, Apr 20 17:30 | New York, Apr 20 13:30
Shanghai, Apr 21 01:30 | Tokyo, Apr 21 02:30 | Sydney, Apr 21 04:30

Porsche продасть акцій на п’ять мільярдів євро

Porsche продасть акцій на п’ять мільярдів євро




29 березня 2011 в 09:00 - Роман Зайцев


Porsche продасть акцій на п’ять мільярдів євро

Німецький автовиробник Porsche AG продасть акції на загальну суму п'ять мільярдів євро для скорочення власної заборгованості, яка на кінець минулого року оцінювалася у 6,34 мільярда євро.



Про це повідомляє Bloomberg, згідно з даними якого, початок реалізації цінних паперів заплановано на 30 березня.

Як повідомляється, акції будуть пропонуватися інвесторам за ціною 38 євро за штуку - зі знижкою у 32% до ціни закриття в п‘ятницю, 25 березня.

28 березня цінні папери Porsche торгувалися на рівні 53,5 євро за штуку, а ринкова капіталізація компанії оцінювалася у 9,4 мільярда євро.


Крім того, як вказує Bloomberg, продаж акцій Porsche стане найбільшим в Європі після реалізації цінних паперів Deutsche Bank у вересні минулого року, коли фінансова організація запропонувала покупцям цінні папери більш ніж на десять мільярдів доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що німецький автомобільний концерн Volkswagen (VW) 1 березня завершив придбання найбільшої в Європі дилерської мережі Porsche Holding Salzburg (PHS), дочірнього підприємства свого конкурента Porsche.

Porsche продасть акцій на п’ять мільярдів євро


Новини Статті Аналітика
Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів Дефіцит поточного рахунку НБУ у квітні 2011 р. скоротився до 293 млн доларів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті