Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 03:56 | London, Apr 25 01:56 | New York, Apr 24 21:56
Shanghai, Apr 25 09:56 | Tokyo, Apr 25 10:56 | Sydney, Apr 25 12:56

Moody’s присвоїло рейтинг випуску єврооблігацій "Укрексімбанку"

Moody’s присвоїло рейтинг випуску єврооблігацій "Укрексімбанку"




23 лютого 2011 в 07:16 - Роман Зайцев


Moody’s присвоїло рейтинг випуску єврооблігацій "Укрексімбанку"

Moody’s присвоїло випуску єврооблігацій "Укрексімбанку" на 2,385 млрд грн зі ставкою прибутковості в 11% рейтинг Ba3/прогноз "стабільний". Про це повідомляє прес-служба рейтингового агентства.



Трирічні, з обмеженим регресом, облігації були випущені Biz Finance PLC (Великобританія), спеціальної компанією для розміщення облігацій "Укрексімбанку".

Рейтинг облігацій заснований на основному рейтингу "Укрексімбанку" Ba3/NP/D-, з прогнозом "стабільний".

Нагадаємо, 17 січня 2011 р. Moody’s підвищив "Укрексімбанку" рейтинг фінансової стійкості з негативного на стабільний, і привласнив рейтинг Ba3 депозитам в місцевій валюті банка.

Відзначимо, на кінець першого півріччя 2010 р., розмір активів, власного капіталу та чистого прибутку "Укрексімбанку" склав $8,23 млрд., $2,13 млрд. і $2,6 млн. відповідно.

100% акцій ВАТ "Укрексімбанк" належить державі в особі Кабінету міністрів, основне завдання банку - фінансування зовнішньоекономічної діяльності України.

Moody’s присвоїло рейтинг випуску єврооблігацій "Укрексімбанку"


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції У рейтингу легкості ведення бізнесу Україна піднялася на 2 позиції Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review Обзор фондового рынка 13.07.2011_Market review
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Moody’s побачили загрозу для рейтингу Японії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті