Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 03:19 | London, Apr 19 01:19 | New York, Apr 18 21:19
Shanghai, Apr 19 09:19 | Tokyo, Apr 19 10:19 | Sydney, Apr 19 12:19

ЄС виробив нові правила роботи хедж-фондів

ЄС виробив нові правила роботи хедж-фондів




20 жовтня 2010 в 15:32 - Христина


ЄС виробив нові правила роботи хедж-фондів

Країни Євросоюзу домовилися про введення нових правил регулювання роботи хедж-фондів, повідомляє Reuters. Правила передбачають більшу прозорість та передають нагляд над цими інститутами всеєвропейському регулюючому органу.  



Крім того, тепер фонди, що працюють в Європі, будуть зобов’язані розкривати як інвесторам, так і регуляторам свою інвестиційну стратегію, а також повідомляти, який обсяг позикових коштів вони планують використовувати.

Раніше, за словами відповідального за фінансову реформу європейського чиновника Мішеля Барньє, будь-який нагляд за цією сферою був відсутній. У свою чергу, заступник міністра фінансів Німеччини Йорг Асмуссен заявив, що після прийняття цього рішення Європа може їхати на саміт G20 в кінці цього тижня "з високо піднятою головою".

Правила були вироблені у вигляді компромісу між позиціями Великобританії та Франції. Французи підтримували різке посилення регулювання, зокрема, лобіювали ідею про видачу ліцензій для хедж-фондів і фондів приватних інвестицій. Британці виступали за більш ліберальні правила, але врешті-решт погодилися на введення ліцензування з 2015 року.

Обговорення закону відбудеться в Європейському парламенті в листопаді. Кампанія з регулювання діяльності інвестфондів була розгорнута ще в 2009 році президентом Франції Ніколя Саркозі, який назвав хедж-фонди "сараною", яка пожирає європейську економіку.

До хедж-фондів відносяться приватні інвестфонди, відкриті лише для вузького кола багатих інвесторів. Загальний обсяг активів світової індустрії хедж-фондів досяг піка влітку 2008 року, коли він перевищив 2,5 трильйона доларів.


 

ЄС виробив нові правила роботи хедж-фондів


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті