Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:45 | London, Mar 19 03:45 | New York, Mar 18 23:45
Shanghai, Mar 19 11:45 | Tokyo, Mar 19 12:45 | Sydney, Mar 19 14:45

Fitch Ratings присвоїло фінальний довгостроковий рейтинг єврооблігаціям Ощадбанку

Fitch Ratings присвоїло фінальний довгостроковий рейтинг єврооблігаціям Ощадбанку




12 березня 2011 в 11:08 - Роман Зайцев


Fitch Ratings присвоїло фінальний довгостроковий рейтинг єврооблігаціям Ощадбанку

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло фінальний довгостроковий рейтинг "B" і фінальний рейтинг поворотності активів "RR4" п'ятирічним єврооблігаціями Ощадбанку. Про це ідеться у повідомленні прес-служби Fitch.



В агентстві зазначають, що кредитна угода містить низку ковенантів, які в тому числі обмежують продажу активів і злиття, а також вказують, що угоди з афілійованими структурами повинні проводитися на ринкових умовах.

Крім того, Ощадбанк і його дочірні банківські структури зобов‘язуються дотримуватися вимог до достатності капіталу, встановлені відповідним банківським регулятором.

Згідно з умовами кредитної угоди, банк може мати обмеження на проведення певних виплат при деяких обставинах, а положення щодо крос-дефолту спрацьовує, якщо прострочена заборгованість Ощадбанку та будь-яких його дочірніх структур перевищить 10 млн. доларів.

Ощадбанк погасить облігації, якщо Україна, безпосередньо чи опосередковано, перестане мати у власності як мінімум 51% акціонерного капіталу банку і якщо така подія приведе до зниження рейтингів Ощадбанку.

Fitch нагадує, що Ощадбанк має довгострокові рейтинги дефолту емітента в іноземній і національній валюті "B" зі "стабільним" прогнозом.

Як повідомлялося, на початку березня Ощадбанк розмістив п‘ятирічні євробонди на 500 млн. доларів із прибутковістю 8,25% річних. Організаторами операції виступили Credit Suisse і Morgan Stanley.

Fitch Ratings присвоїло фінальний довгостроковий рейтинг єврооблігаціям Ощадбанку


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Fitch підтвердило рейтинги 6 українських банків в іноземній власності Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 14.01.2011. Підсумки тижня
Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам Ощадбанк виплатив понад 2 мільярди вкладникам "Родовід Банку" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Україна виплатила 32,9 мільйона доларів за єврооблігаціями із погашенням в 2016 році Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку Ощадбанк планує до осені розрахуватися із вкладниками Родовід Банку У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті