Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 14:20 | London, Apr 20 12:20 | New York, Apr 20 08:20
Shanghai, Apr 20 20:20 | Tokyo, Apr 20 21:20 | Sydney, Apr 20 23:20

Ф’ючерси на індекси США знижуються через побоювання розповсюдження кризи в ЄС



26 листопада 2010 в 17:25 - Христина


Ф’ючерси на індекси США знижуються через побоювання розповсюдження кризи в ЄС

Американські фондові індекси знижуються в п'ятницю, папери банків дешевшають на побоюваннях розростання боргової кризи в єврозоні, повідомляє агентство Bloomberg.



Побоювання поширення кризи в Європі на Португалію та Іспанію збільшилися в п‘ятницю, вартість страхування боргових зобов‘язань цих країн від дефолту виросла до рекордних рівнів.

Газета Financial Times Deutschland повідомила в п‘ятницю, що уряди більшості країн єврозони і керівництво Європейського центрального банку чинять тиск на Португалію, закликаючи країну скористатися допомогою ЄС, щоб уникнути поширення кризи на Іспанію.

Між тим, міністр фінансів Португалії Фернандо Тейшейра душ Сантуш заявив, що Євросоюз не може змусити Португалію скористатися пакетом допомоги.

Вартість акцій Goldman Sachs знизилася під час електронних торгів на 1,5%, JPMorgan Chase - на 1,3%, Bank of America - на 1,2%.

Папери Alcoa подешевшали на 2,7% на фоні падіння цін на метали.

 

Ф’ючерси на індекси США знижуються через побоювання розповсюдження кризи в ЄС


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 29.03.2011. Індекси продовжують знижуватися
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті