Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 17:15 | London, Apr 23 15:15 | New York, Apr 23 11:15
Shanghai, Apr 23 23:15 | Tokyo, Apr 24 00:15 | Sydney, Apr 24 02:15

Deutsche Boerse може придбати NYSE

Deutsche Boerse може придбати NYSE




10 лютого 2011 в 11:56 - Христина


Deutsche Boerse може придбати NYSE

Deutsche Boerse веде переговори про купівлю NYSE Euronext, що призведе до створення найбільшого у світі торговельного майданчика і передасть американський капіталізм в руки іноземних інвесторів.



Ця новина з‘явилася після того, як London Stock Exchange повідомила, що купить канадського біржового оператора TMX.

Звістка про переговори з Deutsche Boerse призвела до стрибка акцій NYSE Euronext на 14 відсотків і підтримала котирування інших бірж, вселивши у інвесторів надію, що за цим підуть і інші злиття.

Після того, як LSE придбає оператора Фондової біржі Торонто, вона стане великим центром торгів для зростаючих гірничорудних і енергетичних компаній: щорічно там будуть торгуватися акції на $4,1 трильйона.

Однак цю операцію затьмарить злиття Deutsche Boerse-NYSE Euronext, оскільки щорічний обсяг торгів в об‘єднаній компанії перевищить $20 трильйонів.

Штаб-квартири об‘єднаної групи будуть знаходитися в Нью-Йорку і Франкфурті-на-Майні. Акціонери Deutsche Boerse отримають близько 60 відсотків нової компанії, акціонерам NYSE дістанеться решта. Голова NYSE Euronext Дункан Нідерауером стане виконавчим директором об‘єднаної компанії, а голова Deutsche Рето Франчіоні буде її головою.
 

Deutsche Boerse може придбати NYSE


Новини Статті Аналітика
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Економічна природа та об’єктивні передумови трансформації бізнесу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Трійка Діалог" завершила переговори про поглинання Сбербанком Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті