Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 03:12 | London, Apr 18 01:12 | New York, Apr 17 21:12
Shanghai, Apr 18 09:12 | Tokyo, Apr 18 10:12 | Sydney, Apr 18 12:12

Держкомісія з цінних паперів полегшила дематеріалізацію акцій



18 березня 2011 в 10:40 - Роман Зайцев


Держкомісія з цінних паперів полегшила дематеріалізацію акцій

Тепер рішення щодо дематеріалізації цінних паперів емітента прийматиме наглядова рада акціонерного товариства, а не загальні збори компанії. Про це йдеться на офіційному сайті Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України - ДКЦПФР.



Новий порядок випуску цінних паперів з документарної форми існування у бездокументарну прописаний у законі "Про внесення змін до закону "Про акціонерні товариства" щодо вдосконалення механізму діяльності акціонерних товариств", який набрав чинності 2 березня 2011 року.

В ДКЦПФР впевнені, що передача до наглядової ради відповідних повноважень полегшить процедуру дематеріалізації цінних паперів АТ.

Особливо у випадках складнощів з організацією проведення загальних зборів акціонерів, коли неможливо досягти необхідного кворуму.

Нагадаємо, що до 30 квітня 2011 року, АТ повинні забезпечити здійснення необхідних заходів щодо приведення своєї діяльності у відповідність до вимог закону "Про акціонерні товариства".

Зокрема, в частині забезпечення існування акцій виключно у бездокументарній формі.

Держкомісія з цінних паперів полегшила дематеріалізацію акцій


Новини Статті Аналітика
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Фондовому риноку України прогнозують активний приток іноземного капіталу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Рейтингове агентство Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" програло суд першої інстанції проти ДКЦПФР Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Про нас думають погано лише ті, хто гірше нас, а ті хто краще нас ... Їм просто не до нас.

Омар Хайям
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті